Ατλέτικο Μαδρίτης: Τέλος εποχής με Χουανφράν!

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Χουανφράν έκανε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου ότι αποχωρεί από τους "ροχιμπλάνκος".

Χρονιά αλλαγών στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Ντιέγκο Γοδίν ακόμη ένας φεύγει. Ο λόγος για τον Χουανφράν.

Ο έμπειρος αμυντικός έδωσε τα χέρια με τους «ροχιμπλάνκος» για πρώτη φορά το 2011. Από τότε μέχρι και σήμερα έζησε μεγάλες στιγμές με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Κατέκτησε κούπες. Έχασε τελικούς. Χαμογέλασε, έκλαψε, χάρηκε, λυπήθηκε. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής τα έζησε όλα και είδε ακόμη… περισσότερα στα χρόνια του στην Ατλέτικο. Οκτώ σεζόν έμεινε εκεί. Όχι και λίγες. Παρόλα αυτά το τέλος για τις δύο πλευρές έφτασε. Γι’ αυτό το λόγο και η ισπανική ομάδα τον αποθέωσε σε επίσημη συνέντευξη Τύπου για το αντίο του.

Και ποιος δεν δάκρυσε για τον ηγέτη της Ατλέτικο

Δεν ήταν κανένας τυχαίος. Ο Χουανφράν ήταν ένας που έδινε τα… πάντα όλα για χάρη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως ο Γοδίν. Όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του Ισπανού ποδοσφαιριστή δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Μιας και εκπνέει τον προσεχές Ιούνιο. Γι’ αυτό το λόγο και θα φύγει από τους «ροχιμπλάνκος». Ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με αρκετές ιταλικές ομάδες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ωστόσο, σαν την Ατλέτικο Μαδρίτης δύσκολα θα βρει. Εκεί έζησε τις πιο δυνατές του στιγμές. Εκεί έγραψε ιστορία πολλές φορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ