Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάγερν αποχαιρέτησε και τυπικά τα… παιδιά της (vid)
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν αποχαιρέτησε και τυπικά τα… παιδιά της (vid)

Ένα μεγάλο κεφάλαιο ολοκληρώνεται στην Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να αποχωρίζονται ταυτόχρονα τρεις από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας της τα τελευταία χρόνια.

23.05.2019 | 19:47

Τρεις από τις μεγαλύτερες «σημαίες» της Μπάγερν αφήνουν ταυτόχρονα το Μόναχο. Άριεν Ρόμπεν, Φρανκ Ριμπερί και Ραφίνια αποφάσισαν την ίδια χρονική περίοδο να αποχωρήσουν από το Αλιάνζ Αρένα. Η απόφαση τους καθορίζει το τέλος εποχής στον βαυαρικό σύλλογο, ο οποίος ήδη τα τελευταία δύο χρόνια έχει στραφεί στην αντικατάσταση των ηγετών του.

Αμφότεροι μέσα στα χρόνια άφησαν γερά το στίγμα τους στο Μόναχο. Ριμπερί και Ρόμπεν από την προηγούμενη δεκαετία αφοσιώθηκαν πλήρως στην Μπάγερν. Παρόμοια κατάσταση και για τον Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο να δέχεται μεγάλη αγάπη από τους Γερμανούς.

Τελευταία φορά στο προπονητικό της Μπάγερν Ρόμπεν – Ριμπερί – Ραφίνια

Η σημερινή ημέρα κορύφωσε αυτό που διαρκούσε την τελευταία εβδομάδα. Ο τελικός αποχωρισμός των τριών ποδοσφαιριστών με τον γερμανικό σύλλογο έλαβε χώρα το προπονητικό της ομάδας. Εκεί σύσσωμο το επιτελείο του συλλόγου με πρώτο και καλύτερο τον Ρουμενίγκε αποχαιρέτησε τους ζωντανούς «θρύλους» της Μπάγερν.

Άπαντες εμφανώς συγκινημένοι θυμήθηκαν στιγμές που οι τρεις ποδοσφαιριστές σημάδεψαν την παρουσία τους στο Μόναχο. Από τα χαμόγελα στα δάκρυα και αντιστρόφως, Ριμπερί, Ρόμπεν και Ραφίνια αποχαιρέτησαν έναν προς έναν στο προπονητικό κέντρο. Ευχή όλων η Μπάγερν να δημιουργήσει έναν νέο κορμό που θα φέρει στο Αλιάνζ ακόμη περισσότερους τίτλους.

Το βίντεο που ανέβασε η Μπάγερν Μονάχου από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter

https://twitter.com/FCBayernEN/status/1131590441047138306

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version