Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ετοιμάζει μεγάλο “μπαμ” με Γκριεζμάν η Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει μεγάλο “μπαμ” με Γκριεζμάν η Γιουνάιτεντ!

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν.

24.05.2019 | 19:21

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε γνωστό πως πρόκειται να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό που δεν ξέρει κανείς για την ώρα είναι το μέλλον. Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι πιο πολλοί σκέφτηκαν την Μπαρτσελόνα. Αλλά οι Καταλανοί δεν παίζουν μόνοι τους. Όσο και αν θα το ήθελαν αυτό. Μιας και τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Γάλλο επιθετικό.

Για την ώρα όλα μοιάζουν πιθανά. Καμία ομάδα δεν έχει ξεχωρίσει σε αυτή τη “μάχη”. Ωστόσο, εκτός από τα χρήματα που θα πέσουν αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και ο στόχος που έχει κάθε ομάδα στο πρωτάθλημά της, αλλά και στην Ευρώπη.

Tα σκάει… χοντρά για Γκριεζμάν η Γιουνάιτεντ!

Ο Γκριεζμάν δεν είναι κανένας τυχαίος. Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Το έχει δείξει επί σειρά ετών στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Το έχει επιβεβαιώσει και με την εθνική Γαλλίας. Το γκολ μαζί του είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.

Λογικό και επόμενο οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου να κάνουν… ουρά για χάρη του. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ οι “κόκκινοι διάβολοι” τον έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Και όχι μόνο αυτό. Σκοπεύουν να “σκοτώσουν” τον Ρομέλου Λουκάκου και με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία τους να τα…σπρώξουν για τον “Γκριζού”. Παράλληλα, η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία της Ατλέτικο αναμένεται να αγγίζει τα 105 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε οι σχέσεις του με τον Πολ Πογκμπά είναι πολύ καλές. Οπότε ο συμπατριώτης του, του έχει πει ήδη τα καλύτερα για το “Ολντ Τράφορντ” και το επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και για τη Γιουνάιτεντ. 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version