ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης «έραβε» το πιο λαμπρό της αστέρι (pic+vid)

Πέντε χρόνια πέρασαν από την πιο ιστορική βραδιά στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν η «Βασίλισσα» σήκωσε στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ στον συγκλονιστικό τελικό κόντρα στην Ατλέτικο.

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης «έραβε» το πιο λαμπρό της αστέρι (pic+vid)

Ο μύθος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπερνά κάθε φαντασία. Ο όρος «Βασίλισσα» μόνο τυχαίος δεν είναι, με τους Μαδριλένους να γράφουν χρόνο με τον χρόνο την ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η πιο «χρυσή» σελίδα του ισπανικού συλλόγου όμως, καταγράφτηκε ακριβώς πέντε χρόνια πριν. Την ημέρα που ο Ίκερ Κασίγιας σήκωσε στον ουρανό της Λισαβόνας το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία του συλλόγου.

Κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης άπαντες περίμεναν μια μάχη μέχρι τέλους. Οι δύο ομάδες δεν τους το… χάλασαν παρουσιάζοντας μια από τις πιο επικές μάχες που έχουν καταγραφεί στον θεσμό. Αμφότεροι με όλα τα αστέρια τους διαθέσιμα έδειξαν ποσό πολύ το ήθελαν. Από την μία η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε και η δίψα για μια ευρωπαϊκή διάκριση. Από την άλλη η υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι στο τιμόνι.

Ήρωας της τελευταίας στιγμής για την Ρεάλ ο Σέρχιο Ράμος

Μια σκληρή μάχη προδιαγραφόταν στο Ντα Λουζ. Δύο ομάδες από την ίδια πόλη παρατάχθηκαν με την ίδια θέληση για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Οι «Ροχιμπλάνκος» στο 36ο λεπτό χαμογέλασαν πρώτοι. Η κεφαλιά του Ντιέγκο Γοδίν ξεγέλασε τον Κασίγιας, με τον Ισπανό πορτιέρο να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα.

Το σχέδιο του Ντιέγκο Σιμεόνε και η μαχητικότητα των παικτών της Ατλέτικο έκαναν δύσκολη τη ζωή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι ρίχνοντας στην μάχη όλα του τα αστέρια είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στον Θεό. Για καλή του τύχη εκείνο το βράδυ εκείνος στεκόταν από πάνω. Αποτέλεσμα, στο 93′ να καταγραφεί η φάση που στιγμάτισε τον τελικό.

https://twitter.com/vivelasuerte/status/1131838690299404289

Η εκτέλεση κόρνερ του Λούκα Μόντριτς βρήκε το κεφάλι του Σέρχιο Ράμος, με τον Ισπανό αμυντικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να τρελαίνει τους συμπαίκτες του. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση! Εκεί η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε να καταρρέει, τόσο από δυνάμεις όσο και από ψυχολογία. Έτσι στο δεύτερο μέρος αυτής, η «Βασίλισσα» απασφάλισε τρις! Μπέιλ (110′), Μαρσέλο (118′) και Κριστιάνο Ρονάλντο (120′) έγραψαν το μαγικό επίλογο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Η βραδιά αυτή θα μείνει στην ιστορία, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φθάνει πρώτη τις δέκα κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, η τροπαιοθήκη των Μαδριλένων περιέχει ακόμη τρία κύπελλα. Όμως το 10ο δεν παύει να είναι το πιο γλυκό της ιστορία της!!!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ