Μαρσέιγ: Εξετάζει Βίλας Μπόας

Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για χάρη της Μαρσέιγ ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει παρατήσει τον χώρο του ποδοσφαίρου και ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τελευταία του ενασχόληση με τη στρογγυλή θέα ήταν στο πρωτάθλημα της Κίνας. Με όχι και τις καλύτερες εντυπώσεις είναι η αλήθεια.

Η Μάρσείγ λοιπόν έρχεται σε αυτό το χρονικό σημείο να ταράξει τα νερά του Πορτογάλου προτείνοντάς του θέση στον πάγκο της ομάδας. Και μάλιστα την θέση του βασικού της προπονητή.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος που δεν κατάφερε να γίνει Ζοζέ Μουρίνιο διέκοψε και την καριέρα του ως οδηγός στο Ράλι Ντακάρ. Καθόσον σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα τραυματίστηκε.

Πλέον, όμως, ο Βίλας-Μπόας επανέρχεται στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ο νούμερο ένας στόχος της Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Γαλατασαράι.

Η γαλλική ομάδα θέλει ν’ αντικαταστήσει τον Ρούντι Γκαρθία και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας φέρεται να βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει κιόλας.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς πάγκους ο Βίλας – Μπόας, καθώς η Μαρσέιγ εξετάζει την περίπτωσή του. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά στη συμφωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ