ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Τορίνο: Κέρδισε τη Λάτσιο, δεν πρόλαβε την Ευρώπη (vid)

Σε ένα ματς με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, η Τορίνο επικράτησε με 3-1 της Λάτσιο, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κάποιο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τορίνο: Κέρδισε τη Λάτσιο, δεν πρόλαβε την Ευρώπη (vid)

Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν η Τορίνο. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι επικράτησε με 3-1 της Λάτσιο για την τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α. Αυτό το αποτέλεσμα πάντως δεν έφτανε στην “Γκρανάτα”, που έχασε στο νήμα το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τιμήθηκε από την Τορίνο ο Εμιλιάνο Μορέτι. Ο 38χρονος στόπερ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν. Έτσι, αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους της “Γκρανάτα”.

Δείτε φωτογραφίες από το αντίο του Ιταλού:

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Στο 27′ οι “Λατσιάλι” ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ιμόμπιλε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή όμως να μην υποδεικνύει κάποια παράβαση. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 45′ και ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Λούκιτς μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι παίκτες της “Γκρανάτα” μπήκαν ορεξάτοι στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν άμεσα προβάδισμα δύο τερμάτων. Η αρχή έγινε στο 51′. Ο Αϊνά με εξαιρετική εκτέλεση πλαγίου άουτ βρήκε τον Φαλκέ στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Ο Μεϊτέ πάσαρε στον Λούκιτς που έφευγε στην αντεπίθεση και αφού πέρασε και τον Προτό, πλάσαρε στο άδειο τέρμα για το 2-0.

Οι “Λατσιάλι” ανέβασαν στροφές μετά από αυτό. Αρχικά, στο 61′ σπατάλησαν μια καλή ευκαιρία, με τον Σιρίγκου να αποκρούει το σουτ του Ντουρμίσι. Πέντε λεπτά μετά, ήρθε το γκολ. Μετά από πάσα του Παρόλο, ο Ιμόμπιλε με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 74′  ο Ιμόμπιλε έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα, αλλά η βολίδα που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στο 80′ η Τορίνο κλείδωσε το ματς. Μετά από φάση διαρκείας, ο Προτό είπε “όχι” αρχικά στο σουτ του Ζάζα. Όμως, από την απόκρουσή του, η μπάλα στρώθηκε στον Ντε Σιλβέστρι, που πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Τορίνο τερμάτισε στην 7η θέση της Σέριε Α με 63 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η Λάτσιο τελείωσε το πρωτάθλημα 8η με 59.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ