ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Βάλε(νθια) κι άλλο δηλητήριο…

Η Βαλένθια έκανε μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με 2-1 της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Πικρό φινάλε για τους "μπλαουγκράνα".

Βάλε(νθια) κι άλλο δηλητήριο…

Η Βαλένθια ταξίδεψε στη Σεβίλλη σαν το μεγάλο αουτσάιντερ του τελικού κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Όλα αυτά στη θεωρεία γιατί στην πράξη η ομάδα του Μαρθελίνο ήταν εξαιρετική. Οι “νυχτερίδες” βρήκαν ανοιχτό γήπεδο και με εξαιρετικές αντεπιθέσεις βρήκαν δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Λιονέλ Μέσι προσπάθησε να γυρίσει το ματς μόνος του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1. Έτσι μπαίνει ο επίλογος σε μια χρονιά που μπορεί να κατακτήθηκε το πρωτάθλημα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι επιτυχημένη.

Αντίθετα η πόλη της Βαλένθια ζει και πάλι μεγάλες στιγμές καθώς το καμάρι της περιοχής επιστρέφει στους τίτλους για πρώτη φορά μετά το 2008 όταν είχε κατακτήσει και πάλι το Κόπα Ντελ Ρέι.

Το ματς

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε έχοντας την κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Αντίθετα η Βαλένθια ήταν αυτή που απείλησε πρώτη μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Ροντρίγκο πέρασε και τον Σίλεσεν, έκανε το πλασέ, αλλά ο Πικέ με ένα τρομερό τάκλιν έσωσε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Οι “μπλαουγκράνα” συνέχισαν να έχουν την κατοχή, αλλά χωρίς τον Λουίς Σουάρεζ η περιοχή έμοιαζε άδεια. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι “νυχτερίδες” κατάφεραν να κάνουν το 1-0. Ο Γκαμεϊρό με όμορφη ενέργεια ξεπέρασε το εμπόδιο του Άλμπα και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σίλεσεν.

Η φλυαρία της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και τα επόμενα λεπτά και στο 33′ η Βαλένθια την τιμώρησε για δεύτερη φορά. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Σολέρ έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Ροντρίγκο Μορένο που με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0.

Χρειάστηκε να περάσουν 45 λεπτά για να σημειωθεί η πρώτη καλή στιγμή για τη Μπαρτσελόνα. Αυτή ήρθε με το δυνατό σουτ του Λιονέλ Μέσι το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Ντομενέκ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήρε τα πάνω του και αυτό επηρέασε όλη την ομάδα του. Στο 56ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το να σκοράρει, αλλά το όμορφο σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Αρτούρο Βιδάλ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κενή εστία.

Τελικά η πίεση της “Μπάρτσα” απέδωσε καρπούς στο 73ο λεπτό. Ο Λενγκλέ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά αυτή τη φορά ο Μέσι ευστόχησε από κοντά μειώνοντας σε 2-1. Παρά την πίεση που άσκησαν, οι παίκτες του Βαλβέρδε δεν μπόρεσαν να φτάσουν ποτέ στην ισοφάριση.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ