ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Το μομέντουμ δείχνει Κορκ

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades".

Το μομέντουμ δείχνει Κορκ

Δευτέρα (27/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι αρκετά μικρό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο τα παιχνίδια που περιλαμβάνει είναι πολύ σημαντικά, καθώς κρίνεται η άνοδος στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ντέρμπι, ενώ στη Γερμανία διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ παραμονής/ανόδου ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγάρδη. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σε καλύτερη κατάσταση η Κορκ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Λιγκ Καπ Ιρλανδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μποέμιανς και Κορκ. Οι δυο ομάδες κοντράρονται σήμερα για τους “8” της διοργάνωσης, με την Μποέμιανς να έχει το προβάδισμα, κυρίως λόγω της έδρας της. Ωστόσο, βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση μετρώντας μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, τη στιγμή όπου η Κορκ δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της μετά το κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες στα πέντε τελευταία και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν να δείχνουν να είναι σε θέση να αποφύγουν την ήττα, όντας ούτως ή άλλως ανώτερη ομάδα από την Μποέμιανς. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Όλα τα μάτια στο Wembley

Συνεχίζουμε με τον τελικό των μπαράζ ανόδου της Championship ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ντέρμπι, ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνίζεται στην Premier League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αμφότερες έχουν κάνει υπέρβαση για να φτάσουν ως εδώ, καθώς η Άστον Βίλα τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής περιόδου, ενώ η Ντέρμπι στην 6η, επομένως θεωρούνταν αουτσάιντερ για να κερδίσουν την άνοδο. Οι “χωριάτες” παρ’ όλα αυτά δείχνουν να έχουν ελαφρύ προβάδισμα λόγω… εμπειρίας, καθώς και την περσινή σεζόν έφτασαν μέχρι τον τελικό του Wembley, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Έχοντας πάρει την “κρυάδα”, αναμένονται πολύ πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σήμερα και πιστεύουμε πως έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να ολοκληρώσουν τη… δουλειά που άφησαν ημιτελή πέρσι. Επιλογή μας, θα αποτελέσει η νίκη της Άστον Βίλα, σημείο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.

Με τα γκολ στο Έρεμπρο

Ολοκληρώνουμε με Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Έρεμπρο – Σίριους. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει νωθρά τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκονται σε 11η και 12η θέση με 11 και 10 βαθμούς αντίστοιχα. Ο κυριότερος λόγος για τη μέτρια πορεία τους είναι η κακή αμυντική λειτουργίας τους, καθώς δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ επιθετικά βρίσκουν τακτικά το δρόμο προς τα δίχτυα. Η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση… “μυρίζει” γκολ κι επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.71.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ