ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Τι γίνεται με τους τραυματίες των Spurs πριν τον τελικό

Η Τότεναμ... αγωνιά για τους τραυματίες της ενόψει του τελικού με τη Λίβερπουλ.

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Τι γίνεται με τους τραυματίες των Spurs πριν τον τελικό

Η Τότεναμ συνεχίζει την εντατική της προετοιμασίας για τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ. Πρόκειται για το ματς της χρονιάς, και για τις δύο ομάδες. Οι προπονητές λοιπόν, ελπίζουν να δουν όλους τους παίκτες τους να είναι πανέτοιμοι. Κυρίως στην πλευρά των Spurs, υπάρχουν προβλήματα τραυματισμων που δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Πάντως, τις τελευταίες μέρες τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν προς το… καλό, για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντίνος προπονητής δεν έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση των παικτών του, αλλά τα hints του φανέρωσαν ότι υπάρχει σαφής βελτίωση.

Οι… επίφοβοι για το Λίβερπουλ – Τότεναμ

Οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό, ήταν πέντε. Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν, τον Ντέλε Άλι, τον Γιαν Βερτόνγκεν, τον Χάρι Γουίνκς και τον Ντάβινσον Σάντες. Αυτήν τη στιγμή, φαίνεται ότι όλοι θα προλάβουν τον τελικό με τη Λίβερπουλ την 1η Ιουνίου. Όμως, δεν είναι σίγουρο σε τι βαθμό ετοιμότητας θα έχουν φτάσει. Το Sportsking.gr βλέπει κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Χάρι Κέιν

Η αρχή γίνεται φυσικά με τον αρχηγό και ηγέτη της Τότεναμ. Ο Κέιν είναι εκτός δράσης από τον Απρίλιο, με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο ίδιος όμως, ανακοίνωσε ουσιαστικά την επιστροφή του. Ο Άγγλος φορ δήλωσε πως θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί, αν ο τελικός του Champions League γινόταν σήμερα. Προπονήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, και αυτήν την εβδομάδα θα φορτσάρει για τα καλά. Φαίνεται πως θα αγωνιστεί κανονικά.

Ντέλε Άλι

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των «Πετεινών» μάλλον έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Το club ανέβασε φωτογραφίες από τις πρόσφατες προπονήσεις, στις οποίες συμμετέχει κανονικά ο Ντέλε Άλι. Ο παίκτης είναι έτοιμος για τον τελικό και είναι την κρίση του Ποκετίνο αν θα τον ξεκινήσει βασικό.

Γιαν Βερτόνγκεν

Ο Βέλγος αμυντικός των Spurs μίλησε ο ίδιος για την κατάστασή του. Ο Βερτόνγκεν διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στην κατάλληλη φόρμα για να παίξει στον τελικό. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι την περασμένη εβδομάδα προπονήθηκε με την ομάδα και νιώθει καλά. Επομένως, ο Ποκετίνο υπολογίζει και σε αυτόν.

Χάρι Γουίνκς

Ευχάριστα είναι τα νέα και από το μέτωπο του Χάρι Γουίνκς. Ο 23χρονος μέσος είχε μυϊκό πρόβλημα το πρόσφατο διάστημα και υπήρχε ανησυχία. Παρόλα αυτά, και αυτός εντοπίζεται στις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Τότεναμ στα social media, από τις τελευταίες προπονήσεις. Συνεπώς, θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του και του προσφέρει μια ακόμα λύση για τη μεσαία γραμμή.

Ντάβινσον Σάντσες

Διά στόματος Μαουρίτσιο Ποκετίνο, έγινε γνωστό ότι ο Ντάβινσον Σάντσες θα είναι έτοιμος για το σπουδαίο ματς της Μαδρίτης. Ο 22χρονος Κολομβιανός ενσωματώθηκε στο υπόλοιπο γκρουπ από το Σάββατο και κάνει αγώνα δρόμου για να φτάσει στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό ετοιμότητας.  Πάντως, ο προπονητής των Spurs δήλωσε πως τα νέα είναι πολύ θετικά και από το μέτωπο του Σάντσες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ