ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

«Στήριγμα» η Φίτεσε!

Δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους Betarades.gr!

«Στήριγμα» η Φίτεσε!

Το σημερινό κουπόνι για το στοίχημα, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… πλούσιο σε αγώνες. Το Betarades.gr όμως έχει εντοπίσει κάποιες δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Ο τελικός για το Europa League στην Ολλανδία, ανάμεσα στη Φίτεσε και την Ουτρέχτη, μαγνητίζει την προσοχή. Αξιόλογα προγνωστικά προκύπτουν επίσης από τη Γερμανία, και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Vistabet. Ας δούμε τώρα τα παιχνίδια μας!

Νίκη και Europa League για τη Φίτεσε

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το στοίχημα, με τον τελικό των πλέι-οφ Ευρώπης στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Η Φίτεσε φιλοξενεί την Ουτρέχτη, στον επαναληπτικό του 1-1 του πρώτου αγώνα. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Οι γηπεδούχοι λοιπόν, έχουν το προβάδισμα. Δεν έχουν χάσει φέτος από την Ουτρέχτη. Την έχουν κερδίσει 2-1 στην κανονική διάρκεια, και έχουν άλλες δύο ισοπαλίες. Έχουν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση.

Η Ουτρέχτη από την άλλη, έχει την ατυχία να αγωνίζεται στο ματς της χρονιάς με πολλές και σημαντικές απουσίες. Το παιχνίδι ήταν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο, αλλά τώρα τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα. Είναι υποχρεωμένη να βρει γκολ και αυτό μπορεί να μεγαλώσει τα αμυντικά της κενά. Η Φίτεσε λοιπόν, είναι εξαιρετική στο να εκμεταλλεύεται αυτές τις συνθήκες. Εφόσον δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό σκορ στο πρώτο ματς, η κατάσταση ανατρέπεται δύσκολα απόψε για την Ουτρέχτη.

Θεωρούμε ότι η Φίτεσε θα αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι είναι καλύτερη ομάδα. Είχε μια όμορφη πορεία φέτος και έχει την ευκαιρία να την ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο. Της αξίζει το εισιτήριο του Europa League και μπορεί να το πάρει με νίκη. Πάμε με τον «άσο» στο 1.95.

Με τα γκολ στο Ίνγκολσταντ – Βέχεν

Από την Ολλανδία στη Γερμανία και στη μάχης της Ίνγκολσταντ με τη Βέχεν. Πρόκειται για τη μάχη παραμονής/ανόδου στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η 13η της 2.Bundesliga, Ίνγκολσταντ, αντιμετωπίζει την 3η της 3.Liga, Βέχεν. Στο πρώτο παιχνίδι, το τελικό σκορ ήταν 1-2. Έτσι, οι σημερινοί γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο προβάδισμα, αφού ισχύει και το εκτός έδρας γκολ. Σήμερα, η Βέχεν οφείλει να ανοιχτεί και να ψάξει τα γκολ. Εξάλλου, δεν έχει να χάσει τίποτα. Όμως, αυτή η τακτική μπορεί να αποδειχθεί βούτυρο στο ψωμί για την Ίνγκολσταντ, που διαθέτει κάποιους ικανούς ποδοσφαιριστές.

Αξιοσημείωτο, ότι οι δύο ομάδες συνηθίζουν να έχουν Over 2.5 στα παιχνίδια τους. Η Ίνγκολσταντ μετράει τέσσερα συνεχόμενα, ενώ η Βέχεν έξι στα επτά τελευταία ματς! Μάλιστα, οι αγώνες της δεύτερης συνδυάστηκαν και με Goal/Goal. Το σημερινό παιχνίδι λοιπόν, προμηνύεται και αυτό θεαματικό. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να σκοράρουν και έχουν τα φόντα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα για να αξιοποιήσουν τα κενά. Οδηγούμαστε λοιπόν στο Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Αντιστέκεται η Ράστα Βέχτα

Μένουμε Γερμανία, αλλά μεταφερόμαστε στο μπάσκετ. Για τα προημιτελικά των πλέι-οφ, η Μπάμπεργκ φιλοξενεί απόψε τη Ράστα Βέχτα. Το σκορ της σειράς είναι στο 2-1, υπέρ των φιλοξενούμενων. Με νίκη λοιπόν σήμερα, η Βέχτα προκρίνεται στα ημιτελικά. Έχει δείξει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Μπάμπεργκ, σε αυτά τα παιχνίδια. Την έχει κερδίσει εύκολα εντός έδρας, δύο φορές, για να χάσει στην παράταση στο εκτός έδρας ματς. Μάλιστα, χρειάστηκε ένα καλάθι του Ράις στην εκπνοή για να μη γίνει το break.

Η Μπάμπεργκ μοιάζει κουρασμένη σε αυτή τη σειρά. Δεν έχει τρόπο να ακολουθήσει την αντίπαλό της εκτός έδρας και χάνει με χαρακτηριστική άνεση. Επίσης, στην κανονική διάρκεια, η Ράστα Βέχτα πέτυχε ένα εμφατικό «διπλό» σε αυτό το γήπεδο, με 67-85. Όλα συνηγορούν, ότι και σήμερα οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων. Είναι σπάνιο να αλλάζει τόσο σύντομα το μομέντουμ. Γενικά φέτος, η Μπάμπεργκ δεν… πείθει.

Ακόμα και αν δεν κερδίσει, η Βέχτα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το break. Φαίνεται ότι την… έχει τη Μπάμπεργκ, και είναι ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά. Επομένως, θα παλέψει σκληρά για αυτό και θα είναι ανταγωνιστική μέχρι τέλους. Πάμε με το Ράστα Βέχτα +8.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ