Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νατσί Ουνουβάρ: Η επόμενη… ταλεντάρα του Άγιαξ! (vid)
Άγιαξ

Νατσί Ουνουβάρ: Η επόμενη… ταλεντάρα του Άγιαξ! (vid)

Η σεζόν στην Ολλανδία τελείωσε. Όμως, ο Άγιαξ εκτός από το νταμπλ είχε και άλλα κέρδη. Κυρίως αγωνιστικά. Μιας και τα ταλέντα του έκαναν... χαμό.

29.05.2019 | 19:54

Μετά από χρόνια ο Άγιαξ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ολλανδία. Μετά από ακόμη περισσότερα χρόνια ο “Αίαντας” έκανε σπουδαία πορεία στην Ευρώπη.

Ναι μεν σταμάτησε στα ημιτελικά κόντρα στην Τότεναμ. Ωστόσο, μέχρι εκείνο το σημείο κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας δύο “μεγαθήρια”. Τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Και όχι μόνο αυτό. Το έπραξε παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Το έκανε βγάζοντας στη… σέντρα νέους παίκτες. Νέους πρωταγωνιστές. Λογικό και επόμενο οι περισσότεροι εξ αυτών να είναι πολύ κοντά στο να πάρουν μεταγραφή σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ ήταν αυτός που την… κοπάνησε πρώτος. Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα από τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι επόμενοι; Ματίας Ντε Λιχτ, Ντούσαν Τάντιτς, Χακίμ Ζιγιέκ. Απλά δεν ξέρουμε το “που” και το “πότε”. Όμως είναι σίγουρο πως δεν θα μείνουν για πολύ ακόμη στο Άμστερνταμ.

To επόμενο μεγάλο ταλέντο του Άγιαξ!

Στον Άγιαξ έχουν μάθει να χτίζουν στο “αύριο”. Μέχρι να φύγουν αυτοί που είναι τώρα έχουν βγει ήδη οι… επόμενοι. Δεν είναι κάτι νέο. Είναι κάτι που γίνεται σχεδόν από τότε που υπάρχει η ομάδα. Ένας από τους “μαέστρους” που θα μας απασχολήσει είναι ο Νατσί Ουνουβάρ.

Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό που… μιλάει στην μπάλα. Δεν έχει ξεπεράσει καλά- καλά τα 18. Είναι μόλις 15 ετών. Αλλά ήδη ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση. Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι του “Αίαντα” έφτιαξαν ένα βίντεο για εκείνον και τις χάρες του.

Ήδη έχει κάνει ντόρο με τις εμφανίσεις του. Το μέλλον του ανήκει. Όπως φαίνεται άλλωστε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version