ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

«Δυνατές» επιλογές από Ιταλία και μπάσκετ!

Οι σημερινές προτάσεις από τους «betarades».

«Δυνατές» επιλογές από Ιταλία και μπάσκετ!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (30/05) δεν είναι πλούσιο σε αναμετρήσεις. Όμως, το Betarades.gr έχει εντοπίσει και πάλι κάποιες αξιόλογες προτάσεις στοιχήματος. Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Ιταλία. Εκεί, έχουμε τον πρώτο τελικό για την άνοδο στη Serie A. Επιπλέον, καλή επιλογή προσφέρει και το μπάσκετ, με τα προημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Ώρα για τα προγνωστικά μας!

Προβάδισμα ανόδου η Τσιταντέλα

Ξεκινάμε λοιπόν από τη Serie B, και τα πλέι-οφ ανόδου. Εδώ, σήμερα, η Τσιταντέλα υποδέχεται τη Βερόνα. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της δεύτερης. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, οι ομάδες θα παίξουν παράταση. Αν και τότε δεν υπάρξει νικητής, η άνοδος θα κριθεί από τη βαθμολογική θέση των αντιπάλων στην κανονική διάρκεια.

Η Τσιταντέλα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Επίσης, θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη. Στην προηγούμενη φάση, κατάφερε να αποκλείσει την Τσιταντέλα, και παρά το γεγονός ότι έχασε 1-2 στο πρώτο ματς. Ήταν επιβλητική στη ρεβάνς και με το εμφατικό 0-3 προκρίθηκε στον τελικό. Μετράει 9/10 Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια της. Είχε κερδίσει εύκολα με 3-0 τη σημερινή αντίπαλό της στο πρωτάθλημα, σε αυτό το γήπεδο.

Η Βερόνα από την άλλη, χρειάστηκε να περάσει την Περούτζια και την Πεσκάρα, για να βρεθεί στον τελικό. Είναι σταθερή ομάδα αλλά φαίνεται να της λείπει κάτι. Είχε ηττηθεί εύκολα στην έδρα της Τσιταντέλα και έχει πολύ δύσκολο έργο και απόψε. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη φόρμα των γηπεδούχων.

Η πρόκριση της Τσιταντέλα επί της Μπενεβέντο ήταν… επική και ενδεικτική της κατάστασης των γηπεδούχων. Έδειξαν ότι έχουν την ποιότητα να πάνε μέχρι τέλους και να πετύχουν το στόχο τους. Οφείλουν να πάρουν τη νίκη σήμερα για να αποκτήσουν το πάνω χέρι. Τους εμπιστευόμαστε και πάμε με τον «άσο» στο 2.25.

Δεν τα παρατάει η Σαραγόσα

Στο μπάσκετ τώρα, θα ασχοληθούμε με το Μπασκόνια – Σαραγόσα. Είναι ο πρώτος προημιτελικός για τα πλέι-οφ του ισπανικού πρωταθλήματος. Το φαβορί της σειράς, είναι φυσικά η Μπασκόνια. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη και στο σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο, κανείς δεν εγγυάται ότι το ματς θα είναι εύκολο. Η Σαραγόσα είναι μαχητική ομάδα και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Εξάλλου, συνήθως τα πρώτα ματς τέτοιων σειρών είναι πιο… ύποπτα για κάποιο break.

Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Μπασκόνια πέτυχε τέσσερις νίκες. Σε όλες, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Είναι ένα σύνολο που ξέρει να αντιδρά καλά όταν το ματς στραβώνει. Ειδικά στα τελευταία λεπτά των αγώνων, ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μια φορά φέτος την Μπασκόνια και θα παλέψουν για τη μεγάλη έκπληξη.

Αυτό που κρατάμε, είναι ότι η Σαραγόσα θα τα δώσει όλα και μάλιστα μέχρι τέλους. Δεν θα παρατήσει το παιχνίδι, όπως άλλωστε έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Έχει πετύχει σπουδαίες νίκες και μπορεί να βάλει δύσκολα στη Μπασκόνια. Επιλέγουμε λοιπόν το Σαραγόσα +10.5 σε απόδοση 1.97.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ