ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Νταβίντ Λουίζ και Πέδρο ζήτησαν την παραμονή Σάρι!

Νταβίντ Λουίζ και Πέδρο μίλησαν μετά την κατάκτηση του Europa League από την Τσέλσι και ζήτησαν την παραμονή του Μαουρίτσιο Σάρι.

Νταβίντ Λουίζ και Πέδρο ζήτησαν την παραμονή Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι οδήγησε την Τσέλσι αήττητη στον τελικό του φετινού Europa League. Εκεί ουσιαστικά είχε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση. Από τη μια να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στα 60 του χρόνια και από την άλλη να «κερδίσει» το πάντα απαιτητικό κοινό των Λονδρέζων. Μάλιστα, γνωρίζοντας πως ίσως να μη συνεχίσει στους «μπλε» τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Παρόλα αυτά, ο Ιταλός τεχνικός αναδείχθηκε θριαμβευτής και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου, επικρατώντας με 4-1 της Άρσεναλ.

Ωστόσο, τα σενάρια για το μέλλον του συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν. Άλλωστε, ήδη οι φήμες οργιάζουν όσον αφορά το ταξίδι του Αντρέα Ανιέλι στο Μπακού, όπου γινόταν ο τελικός. Το αφεντικό της Γιουβέντους, μάλιστα, κατέλυσε στο ίδιο ξενοδοχείο με τους ανθρώπους της Τσέλσι. Οπότε, όπως είναι λογικό, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως αυτό έγινε με αποκλειστικό στόχο να συμφωνήσει με τον Σάρι για να αναλάβει τη «Γηραιά Κυρία» από τη νέα σεζόν.

Αποθέωση και αίτημα παραμονής από τους παίκτες της Τσέλσι

Πάντως, οι παίκτες της Τσέλσι φαίνεται να επιθυμούν την παραμονή του Ιταλού τεχνικού στην ομάδα. Αμέσως μετά την κατάκτηση του Europa League, οι Νταβίντ Λουίζ και Πέδρο αποθέωσαν τον Σάρι και κάλεσαν την ομάδα να τον κρατήσει.

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Europa League. Παίξαμε πολύ καλά. Ελπίζω ο Σάρι να συνεχίσει στην Τσέλσι επειδή είναι εξαιρετικός προπονητής. Είμαι χαρούμενος για αυτόν», δήλωσε ο Πέδρο, ενώ ανάλογες αποθεωτικές δηλώσεις για τον Ιταλό τεχνικό έκανε και ο Νταβίντ Λουίζ:

«Εάν ελπίζω αν θα παραμείνει ο Σάρι; Έκανε εξαιρετική δουλειά, προφανώς και θέλω να μείνει. Δεν ξέρω, ακούγονται πολλά αυτές τις ημέρες, τώρα είναι στιγμή να μίλησουμε για αυτό το τρόπαιο και αυτό το φανταστικό τελικό. Δίνω συγχαρητήρια στην Άρσεναλ αλλά εμείς το αξίζαμε περισσότερο σήμερα. Πάρα πολλοί τεχνικοί έχουν πιστέψει σε εμένα, ο Σάρι είναι ένας από αυτούς. Πιστεύει στο ποδόσφαιρό μου, είναι σπουδαίο άτομο και σπουδαίος προπονητής, το αξίζει».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ