Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους – Ίντερ: “Ψήνεται” η τράμπα Ντιμπάλα – Ικάρντι
Γιουβέντους

Γιουβέντους – Ίντερ: “Ψήνεται” η τράμπα Ντιμπάλα – Ικάρντι

Όλο και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο της ανταλλαγής Ντιμπάλα και Ικάρντι, με τις Γιουβέντους και Ίντερ να ξεκινούν συζητήσεις.

01.06.2019 | 17:18

Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί η τράμπα ανάμεσα σε Πάουλο Ντιμπάλα και Μάουρο Ικάρντι. Ο άσος της Γιουβέντους μετά τον ερχομό του Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει έξω από τα νερά του. Από την άλλη, ο φορ της Ίντερ δεν τα βρίσκει με τους “Νερατζούρι” για νέο συμβόλαιο.

Κάπως έτσι, σχηματίστηκαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τους δύο παίκτες να αλλάζουν ομάδες. Αρχικά, φάνηκε να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Πλέον όμως, φαίνεται να αλλάζουν τα πράγματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας “Gazzetta dello Sport”, οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με σκοπό την πραγματοποίηση αυτής της ανταλλαγής.

Πλέον μένει να φανεί η εγκυρότητα αυτού του ρεπορτάζ κι αν θα χρειαστεί και κάποια από της δύο ομάδες να προσφέρει και κάποιο χρηματικό ποσό.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές, 10 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους. Από την άλλη, ο Μάουρο Ικάρντι τελείωσε με 37 συμμετοχές, 17 γκολ και 5 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version