Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτο “μπαμ” από Ίντερ: Τα βρήκε με Τζέκο!
Ρόμα

Πρώτο “μπαμ” από Ίντερ: Τα βρήκε με Τζέκο!

Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έντιν Τζέκο, όπως αναφέρουν τα περισσότερα ιταλικά ΜΜΕ. Μέσα στις επόμενες ώρες η ανακοίνωση.

02.06.2019 | 17:46

Ο Έντιν Τζέκο από μικρό παιδί είχε σαν όνειρο να παίξει στην Ιταλία. Και συγκεκριμένα στη Μίλαν. Ο λόγος; Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν. Εν τέλει μεγαλώνοντας τα κατάφερε μία χαρά.

Ειδικά στο πρώτο σκέλος. Πήγε στη Ρόμα και δεν σταμάτησε να σκοράρει με τους “τζιαλορόσι”. Όσο για το δεύτερο σκέλος; Όπως όλα δείχνουν ότι θα πάει… κόντρα. Και αυτό γιατί θα συνεχίσει να βγάζει το… ψωμί του, φορώντας τη φανέλα της Ίντερ και όχι των “ροσονέρι”. Όπως ήθελε όταν ήταν ακόμη μικρό παιδί.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Βόσνιος φορ τα έχει βρει σε όλα με τους Μιλανέζους. Το ίδιο και η Ρόμα. Έτσι το μόνο που απομένει είναι να περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τους “νερατζούρι” που δείχνουν ότι έχουν μεγάλα σχέδια για τη σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγο χρονικό διάστημα.

Τόσα δίνει η Ίντερ για τον Τζέκο

Ο Έντιν Τζέκο βρίσκεται χρόνια στην Ιταλία. Έχει δείξει την εκτελεστική του δεινότητα. Ο Αντόνιο Κόντε πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε στην Ίντερ. Από το πρώτο λεπτό φαίνεται πως ζήτησε την απόκτηση του Βόσνιου φορ.

Η επιθυμία του φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα και μάλιστα άμεσα. Όπως έγινε γνωστό οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα. Μέχρι και στο οικονομικό κομμάτι. Με τους ανθρώπους της Ρόμα να βάζουν στα ταμεία τους περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version