ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Στήριγμα οι άσσοι σε Σουηδία και Βραζιλία

Δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους Betarades.gr!

Στήριγμα οι άσσοι σε Σουηδία και Βραζιλία

Κυριακή (02/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα μπορεί να έφτασαν στο τέλος τους, ωστόσο τη σκυτάλη παίρνουν η Σκανδιναβία και η Αμερική, που θα μας κρατήσουν συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Interwetten.

Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΪΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Σουηδίας και το ντέρμπι της Στοκχόλμης ανάμεσα σε ΑΪΚ και Χάμαρμπι. Η ΑΪΚ μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τις φετινές τις υποχρεώσεις, ωστόσο τον τελευταίο μήνα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση με 21 βαθμούς όντας στο -6 από την κορυφή, σήμερα υποδέχεται τη Χάμαρμπι που είναι καθαρά ομάδα έδρας και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί της, πλησιάζοντας κι άλλο την πρωτοπόρο, Μάλμε. Ο άσσος σε απόδοση 2.22 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Ντεφορμέ η Κρουζέιρο

Συνεχίζουμε με Α’ Βραζιλίας και το παιχνίδι Σάο Πάολο – Κρουζέιρο. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς η Σάο Πάολο είναι στην 6η θέση και στο -2 από την κορυφή, τη στιγμή όπου η Κρουζέιρο είναι στη 16η θέση, όντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Έδρα και μομέντουμ δίνουν το προβάδισμα στη Σάο Πάολο, η οποία εντός έδρας είναι άκρως αποτελεσματική και ντεφορμέ ομάδες σαν την Κρουζέιρο, είναι σε θέση να τις… “λυγίσει”. Επιλογή μας, θα αποτελέσει ο άσσος, ο οποίος δίνεται σε απόδοση 2.30.

Εύκολα οι Γκάλαξι

Περνάμε στο MLS και την αναμέτρηση Λος Άντζελες Γκάλαξι – Νιου Ίνγκλαντ. Οι Γκάλαξι βρίσκονται στη 2η θέση της Δύσης και στο -9 από την κορυφή της περιφέρειας (έχουν παιχνίδι λιγότερο), ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν να έχουν χάσει τα πατήματά τους, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Σήμερα, υποδέχονται τους ντεφορμέ, Νιου Ίνγκλαντ, οι οποίοι μακριά από την έδρα τους… ψάχνονται, επομένως έχουν “χρυσή” ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο και μια γερή… δόση ψυχολογίας, ασκώντας πίεση στην κορυφή της περιφέρειας. Ο άσσος παίζει χαμηλά, έτσι θα προτιμήσουμε το Λος Άντζελες Γκάλαξι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η Σάσσαρι

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Ντιναμό Σάσσαρι – Αρμάνι Μιλάνο. Στο καταπληκτικό σερί των 14 νικών της, η Σάσσαρι έχει νικήσει τρις μέσα στο Μιλάνο, 79-93 για την κανονική περίοδο και δύο στα ημιτελικά, 79-86 και 101-112, έχει αποδείξει ότι δεν έχει κάτι να φοβηθεί από μια ομάδα που έχει να εντυπωσιάσει από την 25η αγωνιστική της Euroleague και δείχνει ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα όπως έκανε το 2015. Το παιχνίδι είναι «Do-or-Die» για την Αρμάνι όμως είναι αναξιόπιστη και δεν αξίζει να συνεχίσει, πρέπει να τελειώσει η σεζόν της και να αλλάξει τα πάντα το καλοκαίρι. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα και η επιλογή μας είναι η νίκη της Σάσσαρι σε απόδοση 1.75

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ