ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ ο Λιχτστάινερ (pic)

Μια χρονιά ήταν αρκετή για τον Στεφάν Λιχτστάινερ στην Άρσεναλ, με τον Ελβετό αμυντικό να ρίχνει αυλαία στην συνεργασία τους με τους Λονδρέζους μέσω προσωπικού μηνύματος στο Instagram.

Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ ο Λιχτστάινερ (pic)

Ελάχιστες οι συμμετοχές του Στέφαν Λιχτστάινερ στη φετινή Άρσεναλ. Ωστόσο μέσα σε έναν σκάρτο χρόνο ο Ελβετός δέθηκε αρκετά με τον σύλλογο κάνοντας δύσκολο τον αποχωρισμό του. Ο 35χρονος μπακ ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τους «Κανονιέρηδες» αναζητώντας πλέον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Το περσινό καλοκαίρι, ο έμπειρος αμυντικός αποκτήθηκε από τον Ουνάι Έμερι προκειμένου η Άρσεναλ στα πλαίσια της ενίσχυσης της με παίκτες που έχουν παραστάσεις από τις μεγάλες διοργανώσεις. Ο Ισπανός παρόλα αυτά δεν χρησιμοποίησε ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή του, μην αφήνοντας σήμερα περιθώρια για άλλες σκέψεις στο μυαλό του.

Λιχτστάινερ: «Στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε τρόπαια, όμως δεν τα καταφέραμε»

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του μέσω του προσωπικού του Instagram, ο Ελβετός δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την φετινή πορεία της ομάδας του. Ο χαμένος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ από την Τσέλσι έχει στοιχίσει στους «Κανονιέρηδες», οι οποίοι πίστευαν πως θα μπορούσαν να φθάσουν στην κατάκτηση ενός τίτλου.

«Αγαπητοί «Κανονιέρηδες». Ήμασταν πολύ κοντά στο να προσθέσουμε ένα όμορφο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Είμαι αρκετά απογοητευμένος. Στόχος μας ήταν να επαναφέρουμε την Άρσεναλ στο υψηλότερο επίπεδο και να κατακτήσουμε τρόπαια. Αποτύχαμε και στα δύο. Εύχομαι στους συμπαίκτες, στον προπονητή μου και σε όλους όσους εργάζονται γύρω από την Άρσεναλ τα καλύτερα. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα καταφέρει την επόμενη σεζόν να εκπληρώσει τους στόχους της.Ήταν μια πρόκληση για εμένα η φετινή. Σας ευχαριστώ για την  τεράστια υποστήριξη» ανέφερε ο Ελβετός.

View this post on Instagram

Dear Gunners We were close to add an important chapter to this amazing club's history. But to be close … is unfortunately not good enough. This is hard to accept. I'm very disappointed. It was our objective to bring Arsenal back on the highest international level and to win trophies. Both belong to this great club. I wish my teammates, my coach and his staff, all hard-working employees and all Gunner fans simply the best! I'm confident our team can complete our mission next season! I loved to be a part of this club. It was a great challenge and experience without a happy end, unfortunately. Thank you very much for your overwhelming support! It was much appreciated! See you Stephan #COYG #WeAreTheArsenal #YaGunnersYa #ThankYou

A post shared by Stephan Lichtsteiner (@stephanlichtsteiner) on

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ