Μάντσεστερ Σίτι

Ρουμενίγκε: “Αν ο Σανέ μας δώσει το ΟΚ, θα κάνουμε κίνηση”

Ο Καλ Χάινς Ρουμενίγκε αποκάλυψε πως η Μπάγερν Μονάχου θα κινηθεί για την απόκτηση του Λερόι Σανέ αν ο παίκτης δώσει τη συγκατάθεση του.

Ο Λερόι Σανέ αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Γερμανία. Παρά την αποδεδειγμένη ικανότητα του, ο νεαρός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα συμπεριφοράς. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον έχει τιμωρήσει για τα παραπτώματα του.

Η υπεροπλία της Μάντσεστερ Σίτι στα άκρα της επίθεσης έχει κάνει τον Σανέ να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ψάξει νέα περιπέτεια στην καριέρα του. Η Μπάγερν Μονάχου δεν μένει ασυγκίνητη και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Βαυαροί δεν θα έχουν τη νέα σεζόν τους Άριεν Ρόμπερ και Φρανκ Ριμπερί.

Είναι λογικό ένας νεαρός και Γερμανός ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στο στόχαστρο. Αν θα κάνουν κίνηση; Αυτό θα ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με όσα είπε ο Καλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Ρουμενίγκε για Σανέ: Ας αποφασίσει και βλέπουμε

Ο διοικητικός ηγέτης και θρύλος της Μπάγερν, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση προς την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα τόνισε πως αν ο Σανέ αποφασίσει ότι τον ενδιαφέρει η πρωοπτική της ομάδας του Μονάχου, τότε θα γίνει σίγουρα κίνηση.

“Δεν έχουμε κάνει κάποια πρόταση για τον Λερόι Σανέ. Η υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένη. Πρώτα θα πρέπει ο ίδιος ο παίκτης να αποφασίσει αν τον ενδιαφέρει να έρθει στην Μπάγερν, αν γίνει αυτό τότε θα μιλήσουμε με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο ποδοσφαιριστής είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Για την ώρα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση, το όλο θέμα το διαχειρίζεται ο Σαλιχάμιζιτς. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για έναν εξαιρετικό παίκτη”, ήταν τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ