Απλά δεν… παίζονται οι πιτσιρικάδες του Άγιαξ στο νέο FIFA! (pic)

Η τρομερή πορεία του Άγιαξ σε Ολλανδία και Τσάμπιονς Λιγκ είχε άμεση επίπτωση στα στατιστικά των ποδοσφαιριστών του "Αίαντα". Όπως φαίνεται και στο νέο FIFA.

Ο Άγιαξ έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο εντός των συνόρων, αλλά και εκτός. Και όχι μόνο αυτό. Ήταν και άκρως αποτελεσματικός. Ο «Αίαντας» μετά από αρκετά χρόνια κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όχι και άσχημα.

Μάλιστα, έφτασε μία ανάσα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν οι πιτσιρικάδες του ήταν λίγο πιο τυχεροί και άντεχαν μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω στην πίεση της Τότεναμ, τότε… Όπως και να ‘χει μόνο δυσαρεστημένοι δεν είναι στον σύλλογο του Άμστερνταμ.

Ειδικά για τα νέα «φυντάνια» τους. Έκαναν και κάνουν τη διαφορά. Οι περισσότεροι έκαναν τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης να… χάσουν την μπάλα μαζί τους. Κάτι που σημαίνει πως ελάχιστοι θα παραμείνουν στον Άγιαξ. Η εξέλιξή τους όχι απλά μεγάλη. Αλλά τεράστια.

«Σπάνε» τα κοντέρ οι περισσότεροι παίκτες του Άγιαξ!

Οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ελάχιστον ελεύθερο χρόνο. Αρκετοί εξ αυτών τον σπαταλούν στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ειδικά στα ηλεκτρονικά ποδοσφαιράκια. Όπως το FIFA. Μάλιστα, στο νέο, που θα βγει άμεσα στα καταστήματα σε όλο τον πλανήτη, οι παίκτες του Άγιαξ ξεχωρίζουν.

Και όχι άδικα. Πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις. Λογικό και επόμενο τα στατιστικά τους να είναι ανάλογα. Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι του «Αίαντα» χάρηκαν με αυτά που είδαν. Έτσι, τα εμφάνισαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, όντας χαρούμενοι για τα… τέκνα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ