Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χωρίζουν τους δρόμους τους Άρσεναλ – Γουέλμπεκ
Home Page

Χωρίζουν τους δρόμους τους Άρσεναλ – Γουέλμπεκ

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωριστεί το επόμενο διάστημα, με τα γνωστά ονόματα να έχουν ανάμεσα και αυτό του Ντάνι Γουέλμπεκ.

08.06.2019 | 02:17

Η μετά – Βενγκέρ εποχή ολοκλήρωσε έναν χρόνο ζωής. Ο Ουνάι Έμερι προσπάθησε να αλλάξει αρκετά πράγματα στην Άρσεναλ, ωστόσο ακόμη βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Ο Ισπανός έφθασε πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία με το… καλημέρα, όμως η Τσέλσι δεν του έκανε το χατίρι. Η βαριά ήττα στο Μπακού από τους «Μπλε» του στέρησε το ιδανικό ποδαρικό στο Λονδίνο, όμως του χάρισε χρόνο να δημιουργήσει ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Η νέα Άρσεναλ θα επιδιώξει το φετινό καλοκαίρι να φρεσκάρει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της. Πρώτα από όλα όμως, προέχει η αποδέσμευση ποδοσφαιριστών, των οποίων ο κύκλος τους έχει κάνει πλήρη περιστροφή. Οι «Κανονιέρηδες» πλην του Ράμσει αναμένεται να αποχωριστούν επίσης τους Τσεχ, Λιχτστάινερ και Γουέλμπεκ.

Ο Γουέλμπεκ αποχαιρετά την Άρσεναλ μετά από πέντε χρόνια

Το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού με τους «Κανονιέρηδες» ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Από την πλευρά του αγγλικού συλλόγου δεν έγινε ποτέ νύξη περί ανανέωσης του, πράγμα που σημαίνει πως ο παίκτης σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει την ελευθέρας του.

Ο 28χρονος αποκτήθηκε από τον Αρσέν Βενγκέρ το καλοκαίρι του 2014. Ο Αλσατός τεχνικός είδε στο πρόσωπο του Άγγλου στοιχεία που ήθελε στην ομάδα του. Αρετές τις οποίες δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει ποτέ με την λονδρέζικη ομάδα, μένοντας ουσιαστικά στάσιμος. Τώρα καλείται μετά τις Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να συμβιβαστεί με μια ομάδα περισσότερο… γήινη!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version