Ευρώπη

Αυτοί ήταν οι έντεκα καλύτεροι του Nations League! (pic)

Το Nations League τελείωσε με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας να κάνει δικό της το βαρύτιμο τρόπαιο. Όμως, ποιοι ξεχώρισαν σε αυτή τη διοργάνωση;

Ήταν μία νέα περιπέτεια. Μία νέα “πίστα”. Μία νέα διοργάνωση. Με όλα τα καλά και τα θετικά του το πρώτο Nations League έλαβε τέλος. Στο τρόπαιο άπλωσαν χέρια μόνο οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος.

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας επικράτησε στον τελικό της Ολλανδίας. Σε ένα ματς που είχε τα πάντα όλα. Ωστόσο, ο νικητής έπρεπε να είναι ένας. Όπως και να το κάνουμε η κορυφή είναι μοναχική. Και πλέον έχει τη σημαία της ιβηρικής χώρας.

Παρόλα αυτά δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος που διέπρεψαν. Αλλά και μερικοί ακόμη. Είτε μιλάμε για τους “οράνιε” που έφτασαν ως τον τελικό και νερό δεν ήπιαν. Είτε μιλάμε για άλλες εθνικές ομάδες. Τα “αστέρια” ήταν πολλά και στο τέλος με κάποιο τρόπο τα περισσότερα χώρεσαν στην ίδια ενδεκάδα.

Μία ομάδα που δύσκολα θα έχανε από κάθε αντίπαλο. Μία ομάδα που μάλλον θα το έπαιρνε… άκοπα.

Αυτοί ήταν οι καλύτεροι του Nations League

Έπρεπε να χωρέσουν μόνο έντεκα. Τι να κάνουμε. Έτσι, είναι η όλη διαδικασία. Κάποιοι θα έμεναν στην απέξω και ίσως δεν έπρεπε. Αλλά η ζωή και το Nations League, καμία φορά δεν είναι και τόσο δίκαια.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Στους καλύτερους της νεοσύστατης διοργάνωσης βρίσκονται: Ένας Άγγλος, δύο Ελβετοί, τέσσερις Ολλανδοί και άλλοι τόσοι Πορτογάλοι. Μία ομάδα που δύσκολα θα δεχόταν γκολ, αλλά θα μπορούσε με μεγάλη άνεση να σκοράρει πολλά και καλά τέρματα.

Μιας και η ποιότητα από το κέντρο και μπροστά είναι… ανάλογη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ