Γιουβέντους

Ηγετική ατάκα Κριστιάνο: “Η Πορτογαλία θα υπάρχει και χωρίς εμένα”

Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει γιατί είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Δεν είναι ηγέτης μόνο με τα χρώματα της Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει στα δύσκολα την κλάση του και με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Το έκανε γι’ ακόμη μία φορά στα παιχνίδια με την Ελβετία και την Ολλανδία. Λογικό και επόμενο να είναι ο πρώτος που σήκωσε την κούπα.

Λογικό και επόμενο όλοι να… τρέμουν πως θα είναι η ζωή, χωρίς εκείνον.  Όχι όμως ο ίδιος. Άλλωστε πότε ένας ηγέτης κάνει πίσω; Ειδικά όταν μιλάμε για τον Κριστιάνο. Ο έμπειρος φορ έχει δείξει πολλές φορές ότι βγαίνει μπροστά. Είτε εντός, είτε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό έκανε λίγο μετά την κατάκτηση του Nations League στον τελικό με τους “οράνιε”. Ναι μεν έχει τα χρονάκια του, αλλά ακόμη και τώρα είναι αυτός που θα βγάλει το… φίδι από την τρύπα.

Δεν…  φοβάται ο Κριστιάνο!

Εκτός από το Nations League ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του και στην κατάκτηση του Euro 2016. Μετά από αυτόν; Το χάος; Το τίποτα; Τέλος οι κούπες; Κανείς δεν ξέρει για την ώρα. Ωστόσο, πρόκειται για μία στιγμή που είναι πολύ μακριά.

Παρόλα αυτά ο έμπειρος στράικερ δείχνει σίγουρος για το μέλλον της εθνικής Πορτογαλίας. Ακόμη και χωρίς εκείνον. Θα “λάμπει” δια της απουσίας του, όμως, πιστεύει στις ικανότητες των συμπαικτών του και στη δουλειά που γίνεται στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

“Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας θα συνεχίζει να υπάρχει. Είτε με, είτε χωρίς τον Κριστιάνο. Υπάρχει μέλλον”, τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ