Μετριόφρων ο Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν αξίζω τη Χρυσή Μπάλα – Αποφασίστε εσείς»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε αισιόδοξος για το Euro του 2020. Τι είπε για την Χρυσή Μπάλα και πως πέταξε... το μπαλάκι στους δημοσιογράφους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι – χωρίς αμφιβολία – ο ηγέτης της Πορτογαλίας.

Ο άσος της Γιουβέντους έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Nations League καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης με διψήφιο αριθμό τροπαίων της UEFA.

Ωστόσο ο ίδιος μίλησε τόσο για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας όσο και για την Χρυσή Μπάλα.

Δήλωσε πως δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να κερδίσει φέτος τη Χρυσή Μπάλα καθώς έχει κατακτήσει τρεις τίτλους.

Παράλληλα υπογράμμισε πως δεν ξέρει αν του αξίζει και με την γνωστή… μετριοφροσύνη του τόνισε πως έχει κάνει τα πάντα, πως δεν έχει παίξει ποτέ άσχημα ενώ παράλληλα πέταξε το μπαλάκι στους δημοσιογράφους: «Εσείς θα το αποφασίσετε αυτό».

Τι είπε μετά τη νίκη της Πορτογαλίας:

«Κέρδισα τρεις αγώνες, δεν υπήρξε ποτέ καμιά στιγμή στην καριέρα μου που να έχω παίξει άσχημα.

Οι αριθμοί τα τελευταία 16 χρόνια μιλούν από μόνοι τους. Τι μπορώ να κάνω περισσότερο;

Δεν ξέρω αν αξίζω να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα (Ballon d’Or). Δεν κρίνω τον εαυτό μου, εσείς είστε εκείνοι που πρέπει να το κάνουν «.

Ο CR7 μίλησε και για την εθνική ομάδα της χώρας του, κάνοντας μια πρώτη εκτίμηση για το Euro 2020.

Υποστήριξε πως η Πορτογαλία διανύει μια εξαιρετική περίοδο και αυτό οφείλεται και στην απίστευτη υποστήριξη από τους οπαδούς.

«Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ζει απίστευτες στιγμές από το 2016, όταν κερδίσαμε τo Euro. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πάμε πολύ καλά, κερδίζουμε τίτλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η υποστήριξη των φιλάθλων ήταν απίστευτη, για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Ήταν σημαντική η στήριξή τους για να φτάσουμε εδώ.

Νιώθω καλά. Έχουμε άψογη συνεργασία και ομαδικό πνεύμα», ανέφερε.

«Θα αγωνιστούμε, είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη, επειδή οι νεώτεροι παίκτες θα είναι πιο ώριμοι. Αυτή η εθνική ομάδα έχει μέλλον, δεν έχω καμία αμφιβολία γι ‘αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ