Τα μαζεύει και… φεύγει ο Φέλιξ για μεγάλη ομάδα!

Στην Μπενφίκα δείχνουν έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Από αυτή θα λείπει σίγουρα ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος τους έκανε γνωστό ότι πάει σε άλλη ομάδα.

Έκανε πάταγο με την Μπενφίκα φέτος. Όπου κι αν αγωνίστηκε ο Ζοάο Φέλιξ έκανε τη διαφορά. Γι’ αυτό το λόγο και ο Φερνάντο Σάντος τον είχε στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας.

Το μέλλον του φαντάζει λαμπρό. Ωστόσο, αυτό θα το ζήσει μακριά από τους «αετούς» της πορτογαλικής ομάδας. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο πιτσιρικάς είχε συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου. Σε αυτή τους έκανε γνωστό πως πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει από εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η Μπενφίκα δεν μπορεί να του κόψει τα φτερά. Δεν μπορεί να τον κρατήσει με τίποτα στις τάξεις της. Το μόνο που λείπει είναι που θα πάει και πόσα θα πάρουν οι Πορτογάλοι για να συμβεί αυτό. Ήδη το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και οι προτάσεις ήδη αρκετές.

Ποιος θα πάρει τον Φέλιξ;

Προτάσεις από την Ιταλία. Προτάσεις από την Αγγλία. Προσεγγίσεις από την Ισπανία. Οι «μνηστήρες» του Ζοάο Φέλιξ είναι πολλοί. Είναι πάρα πολλοί. Αλλά κανείς δεν δείχνει για την ώρα να έχει το πάνω χέρι.

Ακούγονται πολλά και γράφονται ακόμη περισσότερα. Όπως φαίνεται να συμβεί και στο επόμενο χρονικό διάστημα μιας και η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού μόλις τώρα… ξεκίνησε. Η Μπενφίκα από τη δική την πλευρά δεν σκοπεύει να τον πουλήσει με πενταροδεκάρες.

Κάτι που το ξέρουν όλοι όσοι τον γλυκοκοιτάζουν. Τα υπόλοιπα θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ