Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η γκολάρα του Γιόβιτς τρέλανε τους φίλους της Ρεάλ! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Η γκολάρα του Γιόβιτς τρέλανε τους φίλους της Ρεάλ! (vid)

Ένα απίθανο γκολ σημείωσε ο νέος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, για χάρη της εθνικής Σερβίας κόντρα στη Λιθουανία.

11.06.2019 | 15:11

Τον ήθελαν πολλές ομάδες. Λογικό άλλωστε. Τη σεζόν που πέρασε “οργίασε”. Έκανε πράγματα και θαύματα ο Λούκα Γιόβιτς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άργησε να δείξει ενδιαφέρον.

Η “βασίλισσα” είχε από κοντά τον Σέρβο φορ. Η τεχνική του, τα τελειώματά του σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του τον έκαναν μία από τις πρώτες της μεταγραφές για φέτος. Ούτε λίγο, ούτε πολύ. Η ισπανική ομάδα για χάρη του έβγαλε από τα ταμεία της 60 εκατομμύρια ευρώ.

Εκείνος πρέπει να δείξει ότι τα αξίζει. Πρέπει να δείξει ότι δεν… μασάει από δυσκολίες. Ακόμη και όταν φορέσει τη λευκή φανέλα της ισπανικής ομάδας. Θα τα καταφέρει; Κανείς δεν γνωρίζει. Ο χρόνος όμως θα μας απαντήσει αργά ή γρήγορα στο εν λόγω ερώτημα που μόνο ρητορικό δεν είναι.

“Καυτός” με τη Σερβία ο Γιόβιτς!

Στην εθνική ομάδα της Σερβίας είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτή την εποχή. Και όχι μόνο. Είναι από τα πιο “καυτά” παράλληλα. Το έδειξε και στο τελευταίο ματς των Βαλκάνινων απέναντι στη Λιθουανία. Το πλασέ του κάτι παραπάνω από καλό. Απλά… μαγικό. Η μπάλα αναπαύτηκε στα αντίπαλα δίχτυα και εκείνος ήταν και πάλι πρώτο θέμα.

Ο Γιόβιτς έστειλε ήδη το μήνυμά του στους φίλους της “Βασίλισσας”. Ένα μικρό δείγμα για το τι μπορεί να κάνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με την ομάδα τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version