Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Λιχτ: «Δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα, μόνο αυτό ζητάω»
Μπαρτσελόνα

Ντε Λιχτ: «Δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα, μόνο αυτό ζητάω»

Ο Ματάις Ντε Λιχτ μίλησε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως πρώτο του μέλημα είναι να αγωνίζεται στον νέο σύλλογο

11.06.2019 | 21:14

Ο Ματάις Ντε Λιχτ παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπαρτσελόνα!

Σίγουρα ο Ντε Λιχτ ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν. Ο Ολλανδός προσέλκυσε πάνω του τα μάτια των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε με τον Άγιαξ.

Ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από τους Ολλανδούς. Στόχος του είναι να μετακομίσει σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Μπορεί να βρίσκεται μόλις στα 19 του χρόνια αλλά ήδη αρκετά μεγαθήρια έχουν κάνει επίσημη κρούση για την απόκτηση του. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες ο Ντε Λιχτ αρνήθηκε κάθε συζήτηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φαβορί για την απόκτηση του είναι η Μπαρτσελόνα, με τις Γιουβέντους και Παρί να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Πάντως ο Ντε Λιχτ τόνισε πως στόχος του δεν είναι να υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αλλά να πάει σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Δεν είναι τα χρήματα ο πρόβλημα μου. Το μόνο που θέλω είναι να ξέρω πως στην ομάδα που θα υπογράψω θα έχω ενεργό ρόλο και θα αγωνίζομαι σε αρκετά παιχνίδια. Δεν ξέρω πραγματικά τι θέλει η καρδία μου. Στις διακοπές μου θα έχω καθαρό μυαλό και θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου», τόνισε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version