Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κριστιάνο στη Ρεάλ και τα υπόλοιπα… γνωστά! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κριστιάνο στη Ρεάλ και τα υπόλοιπα… γνωστά! (vid)

Μία μέρα σαν σήμερα το 2009 η Ρεάλ Μαδρίτης τα "έσκασε" χοντρά και έκανε δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα υπόλοιπα είναι... περιττά!

11.06.2019 | 14:59

Έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την πρόκληση που θα τον πέρναγε άλλο επίπεδο. Ήταν 11 Ιουνίου του 2009 όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν τότε που ο Πορτογάλος φορ κατάλαβε πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει. Η συνέχεια από εκεί και πέρα γνωστή. Τίτλοι, γκολ, διακρίσεις, ρεκόρ. Απ’ όλα είχε ο μπαχτσές για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Αρκετοί σκέφτηκαν ότι ίσως δεν τα άξιζε τα 80 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η “βασίλισσα”.

Ειδικά στις αρχές. Άλλωστε για την εποχή της ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μέχρι και σήμερα βρίσκεται πολύ ψηλά στην εν λόγω λίστα, παρά το γεγονός πως από τότε έχουν περάσει δέκα χρόνια. Η κίνηση του Φλορεντίνο Πέρεθ αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από καλή.

Όλα κάποτε τελειώνουν. Μέχρι και ο Κριστιάνο!

Έμεινε αρκετά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν τα λες και λίγα τα εννιά χρόνια. Έζησε μεγάλες στιγμές εκεί πέρα. Αλλά και δύσκολες εποχές. Ωστόσο, όλα αυτά τον βοήθησαν να γίνει ο καλύτερος της εποχής του. Και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Ο ανταγωνισμός με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και με τον εαυτό του τον ανέβασαν επίπεδο. Έμαθε να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Δεν γίνεται διαφορετικά. Όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα, όπως η Ρεάλ οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο μοιάζει… λίγο. Η καλή προσπάθεια δεν μετράει αν δεν υπάρχει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Στην ισπανική πρωτεύουσα ο Κριστιάνο έγινε αυτός που ξέρουμε σήμερα και αυτός που θα μείνει στην ιστορία του… αύριο. Ένας πραγματικός βασιλιάς. Κάτι που έδειξε και η απουσία του από τους “μερένχες” μετά τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους το θέρος του 2018.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version