ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Ψηλά στη λίστα της Πόρτο ο Μπουφόν

Η Πόρτο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στον θρυλικό Τζίτζι Μπουφόν, καθώς στο πρόσωπό του βλέπει τον αντικαταστάτη του Ίκερ Κασίγιας.

Ψηλά στη λίστα της Πόρτο ο Μπουφόν

Το αναπάντεχο πρόβλημα του Ίκερ Κασίγιας, έχει φέρει τον Τζίτζι Μπουφόν πολύ ψηλά στη λίστα της Πόρτο. Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον 41χρονο τερματοφύλακα, που όμως δε βιάζεται να αποφασίσει.

Μετά την αναγκαστική απόσυρση του «Αγίου» Ίκερ από το ποδόσφαιρο, η Πόρτο έμεινε χωρίς βασικό τερματοφύλακα ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι, έχει ξεκινήσει την αναζήτηση, με τα ονόματα στη λίστα της να είναι αρκετά. Παρόλα αυτά, τη μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί το όνομα του θρυλικού Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Έχει πέραση ακόμη και στα 41 του ο Μπουφόν

Τι και αν διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του; Ο Τζίτζι Μπουφόν όχι μόνο δε θέλει να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, αλλά έχει και αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Φυσικά, ο ίδιος δεν εξετάζει καν τις απίστευτες οικονομικά προτάσεις που έρχονται από την Κίνα και την Αμερική, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Άλλωστε, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του λατρεύουν την Ευρώπη και την ποιότητα ζωής της.

Μπορεί  η Βαρκελώνη να φάνταζε ιδανικός προορισμός, όμως όπως φαίνεται το σενάριο αυτό δε θα πραγματοποιηθεί. Ο Τερ Στέγκεν δεν γίνεται να βρεθεί στον πάγκο, με τον Μπουφόν να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αγωνίζεται.

Η Πόρτο και οι…άλλες

Μετά το σοκ από την καρδιακή προσβολή που υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας, οι «δράκοι» πρέπει να προχωρήσουν στο σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, καθώς ο Ισπανός έβαλε τέλος στην καριέρα του. Η λίστα των ανθρώπων της Πόρτο έχει αρκετά ονόματα, όμως κανένα δε μπορεί να συγκριθεί με αυτό του Μπουφόν. Ο βετεράνος κίπερ είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά τα χρόνια του και φυσικά η εμπειρία του από υψηλό επίπεδο είναι αδιαμφισβήτητη.

Από την πλευρά του, ο Τζίτζι έχει και αυτός αρκετές επιλογές να εξετάσει. Από τη μια η Πόρτο και από την άλλη η Ιταλία. Ο ίδιος θα ήθελε πολύ να κλείσει την καριέρα του στην Πάρμα, από όπου και ξεκίνησε η εκτόξευση της καριέρας του. Φυσικά, υπάρχει και ένα ακόμη σενάριο. Αυτό της επιστροφής στη Γιουβέντους.

Οι επισκέψεις στο Τορίνο είναι όλο και συχνότερες, με τον πολύπειρο τερματοφύλακα να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και τους «μπιανκονέρι». Το συγκεκριμένο σενάριο είναι αυτό που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο και οριστικό.

Το σίγουρο είναι πως ο Μπουφόν δεν βιάζεται. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει αρκετό χρόνο για να αποφασίσει τον επόμενο (και τελευταίο;) σταθμό της καριέρας του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ