Ρεάλ Μαδρίτης: Ανατροπή στο θέμα…. Έρικσεν!

H μετακίνηση του Κρίστιαν Έρικσεν στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει δυσκολέψει για τα καλά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως εγκαταλείπει την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν για χάρη του… Πολ Πογκμπά!

Σίγουρα στην Ρεάλ είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα έτσι ώστε να αλλάξει άρδην η εικόνα. Μετά την απόκτηση του Εντέζ Αζάρ οι Μαδριλένοι θέλουν να κάνουν νέο… μπαμ με έναν μέσο που θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πάρα πολλά. Ωστόσο, τα Μέσα της Ισπανίας θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ. Ενώ είχαν όλοι σίγουρο πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η προσθήκη του Δανού, όλα άλλαξαν.

Δεύτερες σκέψεις από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Κοντά στο να ανανεώσει με τους Λονδρέζους ο Δανός!

Όπως υποστηρίζουν Μέσα από την Αγγλία ο Ζινεντίν Ζιντάν φρέναρε την περίπτωση του έμπειρου άσου, καθώς θέλει σαν τρελός τον Πολ Πογκμπά. Ο τεχνικός των «μερένχες» έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του συμπατριώτη. Μόνο σε περίπτωση που ναυαγήσουν οριστικά οι συζητήσεις με την Γιουνάιτεντ, θα επανέλθει στην περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Αυτό δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά του Δανού, ο οποίος είχε δεδομένη την μετακίνηση του στην Μαδρίτη. Μάλιστα φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει τους «μερένχες» και αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει η Τότεναμ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ