Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρσέλο: Δεν το κουνάει από τη Ρεάλ (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Μαρσέλο: Δεν το κουνάει από τη Ρεάλ (pic)

Ο επικείμενος ερχομός του Μπέντζαμιν Μεντί στη Ρεάλ δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Μαρσέλο, ο οποίος δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τη "Βασίλισσα".

12.06.2019 | 01:22

Σε φάση αναδόμησης βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “Μερένχες” μετά την απόκτηση των Έντερ Μιλιτάο (Πόρτο), Λούκα Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), βρίσκεται μία ανάσα και από τον Μπέντζαμιν Μεντί. Αυτή η εξέλιξη, θα μπορούσε να… βάλει ψύλλους στα αυτιά του Μαρσέλο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας “ESPN FC” ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τους “Μερένχες”. Το αντίθετο μάλιστα. Θέλει να αφήσει πίσω του την καταστροφική σεζόν που πέρασε και να δείξει πως ήταν απλά ένα κακό διάστημα.

Κάπως έτσι, μπαίνει και ένα τέλος στα σενάρια που ήθελαν να γίνεται επανασύνδεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο και τη Γιουβέντους.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Μαρσέλο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 36 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version