Σίλεσεν: «Με την ρήτρα που έχω, δύσκολα θα αποχωρήσω…»

Δύσκολα θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα ο Κάσπερ Σίλεσεν!

Ο Κάσπερ Σίλεσεν μίλησε για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα

Σίγουρα ο Σίλεσεν είναι από τους πλέον αδικημένους ποδοσφαιριστές. Ο Ολλανδός βλέπει σπάνια θέση βασικού στην Μπαρτσελόνα, με τον Τερ Στέγκεν να έχει καπαρώσει την θέση του τερματοφύλακα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να είναι απογοητευμένος από την μέχρι στιγμής πορεία του με την φανέλα των Καταλανών και θέλει να αποχωρήσει.

Πάντως όπως δήλωσε ο ίδιος κάτι τέτοιο θα συμβεί πολύ δύσκολα, καθώς έχει υψηλή ρήτρα! Είναι δεδομένο πως αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 30χρονου πλέον γκολκίπερ, ωστόσο όταν βλέπουν την ρήτρα παρατάνε κάθε προσπάθεια!

«Η υψηλή ρήτρα που έχω δεν το κάνει εύκολο να φύγω. Ξέρω ότι η Μπαρτσελόνα. Δεν θα με αφήσει εύκολα έτσι και αλλιώς. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δεν κάνει παράπονα και στην Μπαρτσελόνα το γνωρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η αγορά έχει τρελαθεί. Δαπανώνται αρκετά χρήματα για τους ποδοσφαιριστές, αν και μερικοί δεν το αξίζουν σε ένα μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε. Πλέον η αγορά καθορίζει την κατάσταση και όλα εξαρτώνται από αυτό», τόνισε.

Ο Σίλεσεν προσπαθεί να πιέσει τους ανθρώπους της ομάδας να μειώσουν τις απαιτήσεις τους προκειμένου να μετακομίσει σε έναν σύλλογο που θα έχει ενεργό ρόλο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ