Παρί Σεν Ζερμέν

Το μεγάλο κόλπο της Παρί! Έτσι κλείνει Ντε Λιχτ!

"Σφήνα" για την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ φαίνεται πως έχει μπει τις τελευταίες ώρες η Παρί Σεν Ζερμέν. Τόσα δίνουν οι Γάλλοι!

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχτεί η μεταγραφή του Ματίας Ντε Λιχτ φέτος το καλοκαίρι. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την αγορά του. Πολλές. Πάρα πολλές. Όμως, εκείνος ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει.

Κάτι που φαίνεται και από τις φήμες που τον συνοδεύουν. Τη μία μέρα είναι κοντά στην Μπαρτσελόνα. Την άλλη “ψήνεται” για τη Γιουβέντους. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να καταλήξει στην… Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι τον έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Θέλουν έναν αμυντικό με τα δικά του φυσικά χαρίσματα. Έναν παίκτη που από μικρός ξέρει τι πάει να πει πίεση και ηγέτης. Άλλωστε το έδειξε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τον Άγιαξ. Και οι πρωταθλητές Γαλλίας το ξέρουν πολύ καλά.

Τα τρελά λεφτά της Παρί Σεν Ζερμέν για Ντε Λιχτ

Είναι γνωστός στην “πιάτσα” ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο. Δύσκολα πέφτει έξω. Αυτός έκανε γνωστό πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι κοντά στον Ντε Λιχτ. Μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το “μπαμ”. Μία κίνηση που θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη γαλλική ομάδα.

Πόσα; Περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ. Όχι και λίγα. Αλλά σίγουρα στο Παρίσι δεν έχουν τέτοια θέματα. Άλλωστε έχουν δείξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν ότι μπορούν να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ