ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της πει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

«Στήριγμα» η Μαγιόρκα!

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades".

«Στήριγμα» η Μαγιόρκα!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (13/06) δεν είναι πλούσιο σε αναμετρήσεις. Έχει όμως κάποια παιχνίδια που ενδιαφέρουν στοιχηματικά. Το Betarades.gr είναι εδώ με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Η Segunda Division, και το Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου. Στο μπάσκετ, έχουμε επιλογές από Ελλάδα και Τουρκία. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Vistabet. Ας δούμε τώρα τις προβλέψεις μας!

Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε Προγνωστικά

Η αρχή στις προτάσεις μας, γίνεται από το ματς της Μαγιόρκα με την Αλμπαθέτε. Πρόκειται για ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου στη La Liga. Θα υπάρξει επαναληπτικός στην έδρα της Αλμπαθέτε. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει κανονικά. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας έχουμε παράταση. Αν και τότε δεν προκύψει νικητής, την άνοδο κερδίζει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, δηλαδή η Αλμπαθέτε.

Η Μαγιόρκα τερμάτισε στην πέμπτη θέση, με 69 βαθμούς. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και είχε καλή απόδοση σε γενικές γραμμές. Ειδικά στην έδρα της, αποκτά άλλη δυναμική. Ενδεικτικά, δεν έχει χάσει κανένα από τα δώδεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Έχει και την προϊστορία με το μέρος της, στα ματς με την Αλμπαθέτε σε αυτό το γήπεδο. Η Μαγιόρκα οφείλει να κερδίσει, καθώς υστερεί και σε συνολική ισοπαλία. Το παιχνίδι είναι must win για τους γηπεδούχους.

Η Αλμπαθέτε από την άλλη, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Προέρχεται από το βαρύ 3-0 από την Αλμερία. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να έχουν «αδειάσει» στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Είναι δύσκολο να αντέξουν στην έδρα της Μαγιόρκα.

Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι, εύκολα ή δύσκολα, θα κάνουν το χρέος τους. Ποντάρουν πολλά στην έδρα τους και έχουν τα φόντα για να πάρουν προβάδισμα. Πάμε λοιπόν, με τον «άσο», σε απόδοση 1.95.

ΑΕΚ – Περιστέρι: Στοίχημα στο Over

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εδώ, θα διεξαχθεί απόψε ο τρίτος μικρός τελικός, ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι. Το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για μια σειρά που δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον αλλά μπορεί να προσφέρει ωραία ματς στο κοινό. Τα δύο πρώτα ματς ήταν όμορφα. Στο πρώτο, το Περιστέρι έκανε το break χάρη σε τρίποντο του Γκρέι. Στο δεύτερο, η ΑΕΚ «έσπασε» την έδρα του Περιστερίου με τον Γιορκ να ευστοχεί σε οκτώ τρίποντα!

Είναι γεγονός, ότι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν απελευθερωμένες και σήμερα. Το Περιστέρι δείχνει ορεξάτο και μπορεί να βοηθήσει στη διεξαγωγή ενός ανταγωνιστικού παιχνιδιού. Στηρίζεται κυρίως στην επίθεση και με αυτό το «όπλο» θα παλέψει. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ποιότητα, έχει πολλές λύσεις στην επίθεση και σκοράρει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Γενικά, σήμερα στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθούν δύο, κατά κύριο λόγο, επιθετικά σύνολα. Το… ανύπαρκτο διακύβευμα του αγώνα ευνοεί στην πραγματοποίηση ενός ωραίου ματς. Πιστεύουμε ότι ΑΕΚ και Περιστέρι μπορούν να μας προσφέρουν ένα Over, και δη το Over 153.5 σε απόδοση 1.90.

Στοίχημα στο Φενέρμπαχτσε – Εφές

Μένουμε στο μπάσκετ αλλά πάμε στην Τουρκία. Το πρωτάθλημα εκεί, βρίσκεται στη φάση των τελικών! Στο Game 3 λοιπόν, είναι η σειρά της Φενέρ να φιλοξενήσει την Εφές. Η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Το σκορ αυτήν τη στιγμή, είναι στο 1-1. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς, με εξαιρετική άμυνα, έκανε το break στο πρώτο παιχνίδι, με 56-73. Στο δεύτερο ματς, η Εφές κέρδισε στην παράταση 101-93.

Το τρίτο παιχνίδι λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό. Οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να πάρουν το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενοι φυσικά την άμυνά τους. Η Εφές όμως, έχει αποδείξει ότι μπορεί και αυτή να προσαρμοστεί σε τέτοιες συνθήκες, και να πάει τα παιχνίδια της σε χαμηλό σκορ. Η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη, και αμφότερες οι ομάδες αναμένονται ιδιαίτερα προσεκτικές.

Έτσι λοιπόν, σήμερα περιμένουμε ένα «κλειστό» ματς, με μπόλικο αγωνιστικό «ξύλο». Οι δύο αντίπαλοι θέλουν πάρα πολύ τη νίκη και θα προσέξουν πάρα πολύ, προς αυτήν την κατεύθυνση. Ποντάρουν πολλά στην άμυνα και θα την αξιοποιήσουν απόψε. Επιλογή μας, το Under 157.5 στο 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ