Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Τεχνικός διευθυντής των «Ροσονέρι» ο Πάολο Μαλντίνι
Μίλαν

Επίσημο: Τεχνικός διευθυντής των «Ροσονέρι» ο Πάολο Μαλντίνι

Οι Γκατούζο και Λεονάρντο μπορεί να αποτέλεσαν παρελθόν από την Μίλαν, ωστόσο οι «Ροσονέρι» επισημοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την στήριξη τους σε μια άλλη «σημαία» τους, τον Πάολο Μαλντίνι.

14.06.2019 | 21:28

Νέο κεφάλαιο στην πολύπλευρη καριέρα του ανοίγει ο Πάολο Μαλντίνι. Ο 50χρονος έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του από πολλές πλευρές με την αγαπημένη του Μίλαν. Από ποδοσφαιριστής, όπου και μεγαλούργησε για πολλά χρόνια στο Σαν Σίρο μέχρι σήμερα. Ο Ιταλός θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας των «Ροσονέρι» για επιστροφή στο πάνω… ράφι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή στην Μίλαν «ορφάνεψε» για λίγο. Ο Λεονάρντο αποχαιρέτησε ως αποτυχημένος το Μιλάνο με τον Πάολο Μαλντίνι να τοποθετείται στην ηλεκτρική καρέκλα. Οι «Ροσονέρι» με αυτή την απόφαση φανερώνουν την πίστη που έχουν στο πρόσωπο του 50χρονου, ενός ανθρώπου που πρεσβεύει εδώ και δεκαετίες τον ιταλικό σύλλογο.

«Ο Μαλντίνι είναι η προσωπογραφία της Μίλαν»

Την ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η Μίλαν, με τον CEO του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδη να προλογίζει το γεγονός. «Ο Πάολο ενσαρκώνει την ποιότητα και αξίες που απαρτίζουν τον σύλλογο. Είμαι ευτυχής που θα τον έχουμε στην θέση του τεχνικού διευθυντή. Θα είναι ένα δύσκολο ταξίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να πορευτούμε μαζί. Ο Πάολο έχει εμπειρία, όραμα και όρεξη για δουλειά και βέβαιος πως θα παραδειγματίσει τους πάντες στον σύλλογο» τόνισε ο Ιβάν Γκαζίδης.

Η Μίλαν είναι η δεύτερη οικογένεια του Μαλντίνι. Από πιτσιρικάς μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Ιταλός δεν δελεάστηκε από καμία άλλη πρόκληση. Βέβαια, άλλο ποδοσφαιριστής, άλλο τεχνικός διευθυντής! Πλάι του σε αυτή την προσπάθεια ο επίσης φανατικός «ροσεονέρο», Ζβόνιμιρ Μπόμπαν. Ο τελευταίος θα αναλάβει Διευθυντή Ποδοσφαίρου στους Μιλανέζους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version