Η εμπειρία του Κοσιελνί αρέσει στην Ντόρτμουντ

Στην Άρσεναλ ο 33χρονος Λαουρέντ Κοσιελνί «περισσεύει», στην Ντόρτμουντ όμως...

Παρτενέρ του Νταν – Αξέλ Ζαγκαντού αναζητά η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο ταλαντούχος αμυντικός χρειάζεται στο πλάι του έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά τους Γερμανούς θα τον εκτοξεύσει. Ο γερμανικός σύλλογος το τελευταίο διάστημα εργάζεται πυρετωδώς σε αυτή την κατεύθυνση, αναζητώντας τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας.

Η γερμανική Bild σε σημερινό της ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο ιδανικός παρτενέρ του Ζαγκαντού δεν είναι άλλος από τον Λαουρέντ Κοσιελνί. Ο 33χρονος Γάλλος αναμένεται το προσεχές διάστημα να ολοκληρώσει την θητεία του στην Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» μετά από εννέα χρόνια συνεχούς συνεργασίας με τον έμπειρο στόπερ αισθάνονται έτοιμοι να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Προστατεύει το ταλέντο της η Ντόρτμουντ

Οι παραστάσεις του Κοσιελνί δημιουργούν ένα βιογραφικό που θα ζήλευαν οι πάντες. Τόσο με την Άρσεναλ όσο και με την εθνική Γαλλίας ο 33χρονος ηγήθηκε επί χρόνια. Τώρα στην δύση της καριέρας του ο χρόνος συμμετοχής στους «Κανονιέρηδες» είναι εμφανώς περιορισμένος. Με το συμβόλαιο του παράλληλα να μπαίνει στην τελική ευθεία – εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι – η Άρσεναλ θα αναζητήσει την πώληση του.

Η Ντόρτμουντ κατά την Bild εξετάζει ένα ποσό κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που αναμένεται να βρει απόλυτα ικανοποιημένους τους Λονδρέζους. Παράλληλα ο Κοσιελνί θα έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο πραγματοποιώντας νέα πρόκληση στην καριέρα του. Το σημαντικότερο όλων όμως για την Ντόρτμουντ είναι ένα! Να προστατέψει το ταλέντο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ