Επιστρέφει σπίτι του ο Χούμελς;

Ανοικτό άφησε η Μπάγερν Μονάχου τον ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ματς Χούμελς για την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Ματς Χούμελς είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα που έγινε ευρέως γνωστός. Πρόκειται για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Μπάγερν Μονάχου είναι θετική.

Ο Νίκο Κόβατς έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των «κίτρινων» προς των πρώην αμυντικό τους και έδωσε το «ok». Θέλει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Η Ντόρτμουντ φέρεται να προσφέρει στους Βαυαρούς 20.000.000 ευρώ για τον 30χρονο, πρώην διεθνή.

Η Μπάγερν τον είχε αγοράσει αντί 35.000.000 ευρώ το 2016, ενώ τότε οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είχαν αντιδράσει άσχημα με την απόφαση του στόπερ να αφήσει το κλαμπ και τον χαρακτήρισαν «προδότη». Τώρα, πάντως, ο παίκτης φαίνεται να έχει ξεχάσει ό,τι συνέβη και θέλει και ο ίδιος να επιστρέψει.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες η Μπάγερν είχε αποκτήσει τον Λούκα Ερνάντεζ από την Ατλέτικο. Επίσης στόπερ, αντί 80.000.000 ευρώ. Οπότε, σύμφωνα με τους Γερμανούς, σωστά σκέφτεται να φύγει την Βαυαρία γιατί δεν υπολογίζεται για πρώτος.

Χούμελς φεύγει, τι γίνεται με τον Μανέ;

Ο διοικητικός ηγέτης της Μπάγερν, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση προς την πλευρά της Λίβερπουλ. Παράλληλα τόνισε πως αν ο Μανέ αποφασίσει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της ομάδας του Μονάχου, τότε θα γίνει σίγουρα κίνηση.

«Δεν έχουμε κάνει κάποια πρόταση για τον Μανέ. Η υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένη. Πρώτα θα πρέπει ο ίδιος ο παίκτης να αποφασίσει αν τον ενδιαφέρει να έρθει στην Μπάγερν, αν γίνει αυτό τότε θα μιλήσουμε με την Λίβερπουλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ