«Συμφώνησε με Νάπολι ο Μανωλάς»

Η Νάπολι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Μανωλά!

Τα Μέσα της Ιταλίας παρουσιάζονται σίγουρα σχετικά με την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι!

Το μέλλον του Κώστα Μανωλά στην Ρόμα ήταν εξ αρχής δυσοίωνο. Ο Έλληνας στόπερ φάνηκε πως έψαχνε για κάτι διαφορετικό, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στην Ρώμη. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως η ζωή στην Ιταλία είναι εξαιρετική, όπως και το επίπεδο του πρωταθλήματος, ενώ είναι δίπλα στην Ελλάδα.

Έτσι έψαχνε αγωνιωδώς σύλλογο από την Ιταλία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Η Γιουβέντους ήταν ένας πιθανός προορισμός, ωστόσο οι μπιανκονέρι δεν προχώρησαν σοβαρά τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του έμπειρου άσου.

Συμφωνία με Νάπολι, δεν λέει «όχι» η Ρόμα!

Το Sky Italia αναφέρει πως οι Ναπολιτάνοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα αμείβεται με 3.5 εκατ. τον χρόνο, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Μάλιστα οι άνθρωποι της Νάπολι θεωρούν πως θα σχηματίσουν ένα… τρομακτικό κεντρικό δίδυμο με τους Μανωλά και Κουλιμπαλί!

Από την πλευρά της η Ρόμα δείχνει διατεθειμένη να συμφωνήσει αν έχει και τα… σωστά ανταλλάγματα. Οι λύσεις είναι δύο, είτε θα βάλει στα ταμεία της 36 εκατ. ευρώ, είτε θα ζητήσει ποδοσφαιριστή για ανταλλαγή. Μέχρι στιγμής φαίνεται να υπερέχει το δεύτερο σενάριο, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ