Ενεργοποιεί την οψιόν και διατηρεί τον Οσπίνα η Νάπολι

Οι «Παρτενοπέι» δεν χρειάστηκαν την προχθεσινή εμφάνιση της Κολομβίας ενάντια στην Αργεντινή για να πεισθούν πως πρέπει να διατηρήσουν τον Νταβίντ Οσπίνα και την νέα σεζόν.

Ο Κάρλο Αντσελότι απεφάνθη! Η Νάπολι σύμφωνα με ρεπορτάζ του SkyItalia αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νταβίντ Οσπίνα. Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας είναι ο εκλεκτός των «Παρτενοπέι» και για την νέα σεζόν κερδίζοντας με διαφορά τους Μέρετ και Καρνέζη.

Η Νάπολι την φετινή σεζόν προσπάθησε να μοιράσει τον χρόνο και στους τρεις τερματοφύλακες. Τα συμπεράσματα του Κάρλο Αντσελότι κλείνουν κατά κύριο λόγο στον Νταβίντ Οσπίνα. Ο 30χρονος παρουσίασε την μεγαλύτερη σταθερότητα κάτι που επιδεικνύει και με την εθνική του ομάδα.

Μονάχα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του Οσπίνα από την Άρσεναλ

Το προαναφερόμενο ρεπορτάζ τονίζει πως οι Δευτεραθλητές Ιταλίας εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν στην Άρσεναλ το ποσό που απαιτείται. Οι «Κανονιέρηδες» αναμένεται να καρπωθούν περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αφήνοντας οριστικά τον Κολομβιανό να μεταβεί στον ιταλικό Νότο.

«Κερασάκι» στην… τούρτα για τον Οσπίνα ήταν η πρόσφατη εμφάνιση του κόντρα στην Αργεντινή. Ο έμπειρος τερματοφύλακας εμπνέει σιγουριά στην εθνική Κολομβίας βάζοντας το δικό του «λιθαράκι» στην καθαρή νίκη επί της ομάδας του Λιονέλ Μέσι. Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχει αγωνιστεί 98 φορές συμμετέχοντας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Στην Νάπολι ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του και στις σωστές τοποθετήσεις του. Σειρά στον ιταλικό σύλλογο παίρνουν άλλα ζητήματα, όπως η ενίσχυση της ομάδας στην επιθετική της γραμμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ