Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτούς σκέφτεται να πουλήσει!

Μετά τις μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να υπάρχουν αρκετές... αποχωρήσεις στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιέζεται από το Financial Fair Play και πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις!

Οι Μαδριλένοι έχουν προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές από το πάνω ράφι! Έτσι θέλουν να δείξουν σε όλους πως έχουν επιστρέψει δυνατοί. Η περασμένη κακή σεζόν έχει πεισμώσει τους Μαδριλένους οι οποίοι δείχνουν τις ορέξεις τους φέρνοντας στο Μπερναμπέου τους Αζάρ, Μεντί και Γιόβιτς και έπεται συνέχεια.

Ωστόσο, το FFP έχει μπει για τα καλά στην ζωή των συλλόγων στην Ευρώπη. Η ΟΥΕΦΑ έχει από κοντά τα… μεγαθήρια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και έχει εποπτεία στα οικονομικά όλων των συλλόγων. Ήδη η Τσέλσι έχει… τιμωρηθεί σκληρά!

Από την πλευρά τους οι Μαδριλένοι έχουν ήδη σπαταλήσει αρκετά για τις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις και πρέπει να αποδώσουν και μερικά έσοδα. Πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά από πωλήσεις!

Τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως μέσα στις επόμενες 20 ημέρες πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί οι αποχωρήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, φαίνεται πως η Ρεάλ έχει ήδη βάλει πωλητήριο στους Μπέιλ, Κέιλορ Νάβας, Θεμπάγιος και Χάμες Ροντρίγκεζ. Από κοντά βρίσκονται και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Νάτσο, Λούκας Βάσκεθ και Όντεγκααρντ και αν έρθει πρόσφορα για την αγορά τους θα συζητηθεί και θα αξιολογηθεί προσεκτικά από τους «μερένχες»!

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ