«Έδεσε» τον Φαβρ η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Λουσιέν Φαβρ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λουσιέν Φαβρ ανέλαβε τις τύχες της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Ελβετός τεχνικός κατάφερε να μεταμορφώσει προς το καλύτερα τους «κιτρινόμαυρους». Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ομάδα του έμοιαζε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο τίτλος να χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά η πίστη των ανθρώπων της ομάδας στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού δεν έχει κλονιστεί.  Η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει την ενίσχυση της προκειμένου η επόμενη χρονιά να είναι η σεζόν της επιστροφής στους τίτλους.

Παραμένει «κιτρινόμαυρος» ο Φαβρ

Φυσικά, στον πάγκο της ομάδας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Λουσιέν Φαβρ. Το Ελβετός είχε συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αλλά η Ντόρτμουντ του έδειξε έμπρακτα πως στηρίζει το έργο του. Σε αυτό το πλαίσιο ενεργοποίησαν την οψίον ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Φαβρ είναι δεμένος με την Μπορούσια μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Λίγο μετά τις υπογραφές ο έμπειρος προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. «Κοιτάμε μπροστά, υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με όλους τους ανθρώπους στην Ντόρτμουντ», ήταν τα λόγια του.

«Ο Λουσιέν είναι ένας προπονητής που μπορεί να εξελίξει τους παίκτες μας. Έχει δικαιώσει τις προσδοκίες μας στο έπακρο. Είναι λογικό να θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του», ήταν τα λόγια του CEO της ομάδας, Γιόακιμ Σβάτσκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ