Τσέλσι: «Πόρτα» σε Μπαρτσελόνα για Γουίλιαν!

Στην Τσέλσι θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος επιθετικός!

Η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει και τον Γουίλιαν, όσο και αν πιέζει η Μπαρτσελόνα!

Στην Τσέλσι προετοιμάζονται για την νέα δύσκολη σεζόν που έρχεται. Η ΟΥΕΦΑ έχει ήδη τιμωρήσει τους Λονδρέζους οι οποίοι δεν επιτρέπεται να προχωρήσουν σε μεταγραφές. Αυτό κάνει δύσκολο το έργο των μπλε που πρέπει να πορευτούν με το υπάρχον δυναμικό στο ρόστερ τους.

Ήδη έχουν χάσει τον Εντέν Αζάρ, το μεγαλύτερο «όπλο» τους και φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν και άλλον σταρ τους! Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ισπανία η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γουίλιαν από την Τσέλσι.

Μάλιστα, φαίνεται πως η προσφορά των Καταλανών είναι αρκετά καλή όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Πάντως οι Λονδρέζοι έκαναν σαφές πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι προς πώληση, κάτι που δυσαρέστησε και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή!

Η πρόταση των Μπλαουγκράνα έφτανε τα 40 εκατ. ευρώ! Ήδη αυτό το ποσό θεωρείται μεγάλο για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο οι μπλε θα σκεφτούν εκ νέου την υπόθεση αν βρεθεί ομάδα που να δίνει 70 εκατ. ευρώ! Αυτό θεωρείται δύσκολο έως απίθανο και αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του στο Λονδίνο και για την νέα σεζόν. Να τονίσουμε πως ο 30χρονος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2020 κάτι που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδας από τον ερχόμενο Ιανουάριο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ