Οριστική επιστροφή του Χούμελς στην Ντόρτμουντ!

Ο Ματ Χούμελς συμφώνησε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα!

Ο Ματς Χούμελς συμφώνησε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και θα επιστρέψει στα παλιά λημέρια του!

Είναι γεγονός εδώ και καιρό πως η Ντόρτμουντ καλοβλέπει την περίπτωση του Ματ Χούμελς. Ο Γερμανός στόπερ αποχώρηση από τους Βεστφαλούς το 2016 για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου, μια μεταγραφή που τότε είχε προκαλέσει!

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα η Μπορούσια έκανε επίσημη πρόταση στους Βαυαρούς για να φέρει πίσω τον Γερμανό. Αυτή η προσφορά έγινε δεκτή, με την ομάδα του Φαβρ να βγάζει από τα ταμεία της 38 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα Μέσα της Γερμανίας ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε σευμβόλαιο τριετούς διάρκειας με σαφώς καλύτερες οικονομικές απολαβές! Το συναίσθημα έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτήν του την απόφαση καθώς στην Ντόρτμουντ πέρασε τα καλύτερα του χρόνια, από το 2009 έως το 2016!

Την περασμένη σεζόν είχε 33 συμμετοχές σημειώνοντας και 2 γκολ! Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Πάντως οι φίλοι των Βεστφαλών δεν έχουν πάρει και με πολύ καλό μάτι αυτήν την μεταγραφή, καθώς του τα… έχουν μαζεμένα από την προ ετών απόφαση του να αποχωρήσει για την Μπάγερν. Πάντως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κερδίσει εκ νέου τους ανθρώπους της ομάδας και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ