Οριστικό: Παρελθόν από τον πάγκο της Ισπανίας ο Ενρίκε!

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Λουίς Ενρίκε!

Ο Λουίς Ενρίκε αποχώρηση από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας! Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι ακριβείς λόγοι της απόφασης του!

Είναι πλέον επίσημο! Ο Λουίς Ενρίκε αποτελεί παρελθόν από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία! Την θέση του στην τεχνική ηγεσία θα πάρει για λίγο καιρό ο Ρομπέρτ Μορένο, ο οποίος ήταν βοηθός του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα, ο Ισπανός αποφάσισε ξαφνικά να αποχωρήσει. Πάντως τα πρώτα δείγματα είχαν ήδη… δοθεί, καθώς στα τελευταία τρία ματς ο ίδιος δεν καθόταν στον πάγκο της ομάδας για προσωπικούς λόγους! Ο Αμπερλάντο Φερνάντεζ, πρώην τεχνικός της Αλαβές, είναι το φαβορί για να πάρει την θέση του Ενρίκε!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ισπανίας, μίλησε για την απόφαση του Ενρίκε τονίζοντας πως πρέπει να γίνει σεβαστή!

«Ο Λουίς Ενρίκε μας ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να είναι πλέον προπονητής της εθνικής. Η απόφαση του αυτή πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους μας. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να τον σεβόμαστε, παρά την επιλογή του. Πρέπει να τον ευχαριστήσω για όσα πρόσφερε όσο καιρό ήταν μαζί μας και να πω πως η πόρτα της ομοσπονδίας μας, όσο και την Εθνικής μας ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον ίδιο», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ