Λεβαντόφσκι: «Οι Γερμανοί παίκτες της Μπάγερν… ψήνουν τον Σανέ»

Η απώλεια των Ρόμπεν και Ριμπερί από την Μπάγερν μοιραία προκαλεί μεγάλα κενά στις πτέρυγες, τα οποία ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εμφανίζεται αισιόδοξος πως στο προσεχές διάστημα θα καλυφθούν και με το παραπάνω.

Το πλήρωμα του χρόνου αναγκάζει την Μπάγερν να γυρίσει αγωνιστική… σελίδα. Οι αποχωρήσεις των Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα για τους Βαυαρούς, το οποίο θα «γεννηθεί» με νέους αστέρες στις πτέρυγες. Ο επιθετικός της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε δηλώσεις του στο Goal δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για νέες ακόμη καλύτερες ημέρες στην ομάδα του.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει καταφέρει να εναρμονίσει πλήρως τους στόχους του με τον βαυαρικό σύλλογο. Εδώ και πέντε χρόνια φιγουράρει ως η αιχμή του δόρατος της Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας το καθήκον του με απόλυτη επιτυχία. Όμως για να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό κατανοεί πως η ομάδα του θα πρέπει να βρει παίκτες – προσωπικότητες στα φτερά, οι οποίοι θα κάνουν τη δουλειά του πιο εύκολη.

Λεβαντόφσκι: «Η Μπάγερν ετοιμάζεται να υπογράψει παιχταράδες»

Έχοντας ζήσει και κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας της γερμανικής ομάδας, ο Λεβαντόφσκι δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί για το μέλλον. «Οι Γερμανοί ποδοσφαιριστές προσπαθούν να πείσουν τον Σανέ να έρθει στην Μπάγερν. Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε, έχουμε καιρό μπροστά μας να δούμε τι θα συμβεί.

Οι Ρόμπεν και Ριμπερί είναι θρύλοι για τον σύλλογο και είναι φυσιολογικό να μας στεναχωρεί η απώλεια τους. Ωστόσο η Μπάγερν θα υπογράψει ακόμη καλύτερους ποδοσφαιριστές. Για να διατηρήσουμε να κεκτημένα η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει στην ενίσχυση της» τόνισε ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος σίγουρα θα ήθελε παίκτες στο πλάι του όπως ο Λερόι Σανέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ