Τότεναμ

Από το σχολείο στα σκαλιά της εκκλησίας ο Κέιν (pic)

Ξεχωριστή η χθεσινή ημέρα για τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρυ Κέιν, με τον Άγγλο φορ να δημοσιεύει το γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κέιτ Γκούντερς.

Δεν ήθελε άλλο την εργένικη ζωή ο Χάρυ Κέιν. Βασικά με ήδη δύο παιδιά και μακροχρόνια σχέση από το… σχολείο δύσκολα να τον πεις και εργένη. Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Η Κέιτ Γκούντερς είναι πλέον με την… βούλα κυρία Κέιν!

Μια σχέση η οποία κρατά από το σχολείο πήρε τον δρόμο της εκκλησίας, με τον Κέιν να αναδημοσιεύει μέσω του Twitter του το ευχάριστο γεγονός. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σχεδόν στα… κρυφά με ελάχιστους καλεσμένους σε εκκλησία στο Λας Βέγκας.

Πάντα δίπλα στον Χάρυ Κέιν η όμορφη Κέιτ

Οι δυο τους έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσουν σε χαμηλούς τόνους την σχέση τους. Μαζί με τα δύο όμορφα παιδιά τους ζουν στο Λονδίνο, εκεί όπου ο Κέιν δεν λέει να αποχωριστεί την Τότεναμ.

Οι παρακάτω φωτογραφίες φανερώνουν την αγάπη μα και την απλότητα που διακρίνει και τους δύο. Ευχές στο ζευγάρι έδωσαν αρκετοί συμπαίκτες του Άγγλου επιθετικού, οι οποίοι με την σειρά τους πραγματοποιούν τις διακοπές τους. Η επίπονη σεζόν ολοκληρώθηκε με την απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ για την Τότεναμ. Όμως όλοι στο Λονδίνο πιστεύουν πως με οδηγό τον Χάρυ Κέιν τα «Σπιρούνια» μόνο καλύτερες ημέρες μπορούν να περιμένουν! Με τέτοιο κλίμα στα προσωπικά του, πως να μην είναι ευτυχής ο αρχηγός!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ