Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πάρα πολλά λεφτά για Κουλιμπαλί από Γιουνάιτεντ!

Πρόθυμη να βγάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για χάρη του Καλιντού Κουλιμπαλί φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η άμυνα και τα κενά της ήταν αυτά που “πλήγωσαν” πολλές φορές την περσινή σεζόν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο. Θέλει να βελτιώσει τα μετόπισθεν. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει με δυνατές μεταγραφές.

Με μεταγραφές που θα κοστίσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους το όνομα του Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο έμπειρος στόπερ κάνει πράγματα και θαύματα με τους “παρτενοπέι”. Όχι τώρα. Εδώ και χρόνια.

Γι’ αυτό και έχει… τρελάνει όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Γινόταν ο αγγλικός σύλλογος να μην δείξει ενδιαφέρον για χάρη του;

Τρελά λεφτά από Γιουνάιτεντ για Κουλιμπαλί!

Η Νάπολι ξέρει τι έχει στα χέρια. Η Νάπολι ξέρει πως να πουλάει. Το έχει δείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Δεν αποκλείεται όμως στην περίπτωση του Αφρικανού παίκτη να… τρελάνει κόσμο.

Ο Ντε Λαουρέντις έχει κάνει γνωστό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη του για λιγότερα από 120 “χαρτιά”. Ένα χρηματικό ποσό που αν δοθεί από τους Άγγλους θα σπάσει πολλά ρεκόρ. Εκείνοι δεν δείχνουν να… μασάνε. Οπότε δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν περισσότερα νέα.

Είτε θετικά, είτε αρνητικά για τους “κόκκινους διαβόλους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ