ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Τον πρώτο λόγο η Βραζιλία

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades".

Τον πρώτο λόγο η Βραζιλία

Ξεκινάει σήμερα η προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα 2019, όπως και ο προκαταρκτικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Παραγουάη, την ώρα που υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Goalbet. Aς περάσουμε τώρα στην ανάλυση των αγώνων.

Δίνει ραντεβού στα ημιτελικά

Ανοίγει τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30) η αυλαία των προημιτελικών του Κόπα Αμέρικα 2019 με την αναμέτρηση της Βραζιλίας κόντρα στην Παραγουάη στην “Arena do Gremio”. Η “σελεσάο” έδειξε τις πραγματικές δυνατότητές της κόντρα στο Περού, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Με τους επτά βαθμούς που συγκέντρωσε τερμάτισε στην κορυφή αυτού, στο +2 από τη Βενεζουέλα. “Ήταν ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια μας γενικά τους τελευταίους μήνες. Όταν ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός, τότε μπορούμε να αποδώσουμε και εμείς καλύτερα. Βελτιωθήκαμε πολύ στην αποτελεσματικότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο”, υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τίτε.

Μπορεί να μην κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στον 2ο όμιλο, παρόλα αυτά η Παραγουάη κέρδισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης ως 3η καλύτερη (0-2-1/ 3-4 τα γκολ). Αναδείχθηκε ισόπαλη με το Κατάρ (2-2) και την Αργεντινή (1-1), ενώ την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την Κολομβία. Γενικότερα η εικόνα του ομοσπονδιακού συγκροτήματος του Μπερίσο δεν ήταν καλή, για αυτό και υπάρχει εντονότατη κριτική από τα ΜΜΕ της χώρας. Θεωρούμε πως η Βραζιλία θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που φέρει χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, επιλογή μας αποτελεί το 1 & under 3,5 σε απόδοση 1.90.

Ξεκάθαρο φαβορί η Προγκρές

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται να κάνει απόψε η Προγκρές με αντίπαλο το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ (20:30). Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Parc des Sports» και όχι τη φυσική έδρα της Προγκρές, το «Jos Haupert», με τα δύο γήπεδα να απέχουν μεταξύ τους κάτι λιγότερο από 5 χλμ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την έξοδό τους στην Ευρώπη τερματίζοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος Λουξεμβούργου, φέτος θα πραγματοποιήσουν την 4η συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε 16 αναμετρήσεις που έδωσαν για αυτό σημείωσαν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έντεκα ήττες.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την ομάδα του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Κάρντιφ η οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά από 19 ολόκληρα χρόνια! Τη σεζόν 1999/00 γνώρισε τον αποκλεισμό από τον προκριματικό γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με συνολικό σκορ 2-1 από την Γκόριτσα. Η Κάρντιφ ΜΠ τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος Ουαλίας, στη διαδικασία των πλέι οφ προσπέρασε το εμπόδιο της Νιούταουν (2-1), ενώ στον τελικό επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι της Μπάλα Τάουν. Η Προγκρές αποτελεί το απόλυτο φαβορί για νίκη-πρόκριση, απόψε περιμένουμε να πάρει σκορ ασφαλείας για αυτό και θα ποντάρουμε στο combo 1 & over 2,5 σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ