Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν: Μιλάει με Τεό Ερνάντεζ
Home Page

Μίλαν: Μιλάει με Τεό Ερνάντεζ

Πάει για τον μεγάλο κόλπο με τον Τεό Ερνάντεζ η Μίλαν.

28.06.2019 | 00:15

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από το ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν. Ο λόγος για τον Τεό Ερνάντεζ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μιλανέζους να αποζητούν συνεργασία με την ομάδα του Ζιντάν.

Πρόκειται για τον αριστερό μπακ της βασίλισσας ο οποίος είναι θετικός στην μετακίνησή του στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της «AS» ο Ερνάντεζ πρόκειται να δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο  Γάλλος αμυντικός θα γίνει διαθέσιμος για ένα ποσό κοντά στα 20 εκ. ευρώ και θα καλύψει το κενό του Ροντρίγκεζ ο οποίος αναμένεται να αποχωρίσει.

Όλο και πιο κοντά στη Μίλαν ο Τορέιρα

Μετά από 1,5 χρόνο στο «Σαν Σίρο», ο Τζενάρο Γκατούζο άφησε τον πάγκο της Μίλαν. Αντικαταστάτης του είναι ο Μάρκο Τζιανπάολο που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων. Το έργο του 51χρονου στη Σαμπντόρια ήταν αυτό που ώθησε τους «Ροσονέρι» να τον αποκτήσουν.

Ο 23χρονος μέσος είχε συνεργαστεί με τον Ιταλό κόουτς στην «Ντόρια» και οι εμφανίσεις του, του άνοιξαν το δρόμο για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Στη σχέση των δύο ανδρών ποντάρουν οι Ιταλοί, που έχουν ήδη προσεγγίσει τους «Κανονιέρηδες». Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «Sportmediaset», η ομάδα της Μίλαν επιθυμεί τον διετή δανεισμό του Ουρουγουανού, έναντι 8 εκατ. ευρώ και μία οψιόν αγοράς που θα αγγίζει τα 38 εκατ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version