ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να ανατινάξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Και Γκριεζμάν και Νεϊμάρ. Η Μπαρτσελόνα θέλει και τουq δύο. Αν καταφέρει και τους πάρει αυτόματα δημιουργεί μια διαστημική ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να ανατινάξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες η Μπαρτσελόνα δουλεύει το σατανικό της σχέδιο. Η απώλεια (ΚΑΙ) του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και ο τρόπος που αυτή ήρθε φαίνεται να τους πείσμωσε.  Σε μια ομάδα που ήδη βρίσκονται οι Μέσι και Σουάρεζ θέλει να προσθέσει τους Γκριεζμάν και Νεϊμάρ! Καταλαβαίνετε ότι σε ένα τέτοιο σενάριο οι «Μπλαουγκράνα» ξεφεύγουν από οποιονδήποτε ανταγωνιστή και γίνονται το απόλυτο φαβορί για όποια κούπα διεκδικούν.

Που βρίσκονται οι δύο υποθέσεις

Οι δύο αυτές μεταγραφές δεν είναι απλά σενάρια. Η Μπαρτσελόνα τρέχει συνδυαστικά και τις δύο υποθέσεις. Αν και η πιάτσα έχει βουίξει η ίδια κρατά τους τόνους χαμηλά. Δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει. Στην περίπτωση του Γκιρεζμάν τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Η μεταγραφή αυτή ουσιαστικά έχει κλείσει.

Ο Γάλλος έχει δηλώσει ότι ξέρει ήδη που θα αγωνίζεται του χρόνου. Ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο είπε ότι οι «Ροχιμπλάνκος» ξέρουν για τη μεταγραφή αυτή από τον Μάρτη. Τι περιμένει η Μπάρτσα και δεν υπογράφει τον παίκτη; Να περάσουν οι μέρες μέχρι την 1η Ιούλη όπου η ρήτρα του Γκριεζμάν πέφτει από τα 200 εκατομμύρια ευρώ στα 120. Τόσο απλά. Η Μπαρτσελόνα χαμηλώνει το θέμα για να μη δώσει δικαιώματα ότι μιλάει με τον παίκτη πίσω από την πλάτη της Ατλέτικο. Και καλά κάνει. Είναι όμως κοινό μυστικό ότι ο Γάλλος επιθετικός θα είναι παίκτης της σε λίγες μέρες.

Στην περίπτωση Νεϊμάρ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Η μεταγραφή του έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί πριν δύο χρόνια δεν πήγε καλά για κανένα. Ο Νεϊμάρ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και γενικότερα απασχόλησε πολύ περισσότερο με αυτά που έκανε έξω από το γήπεδο παρά μέσα σε αυτό. Η Παρί δεν έκανε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και κάπως έτσι αυτός ο γάμος οδεύει προς πρόωρο διαζύγιο.

Είναι η πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2017 που οι Παριζιάνοι παρουσιάζονται διατεθειμένοι να συζητήσουν μια ενδεχόμενη πώληση του Νεϊμάρ. Ο ίδιος φαίνεται να κατάλαβε ότι η Παρί και το Γαλλικό πρωτάθλημα δεν είναι ένα περιβάλλον για να κάνει το βήμα παραπάνω και θέλει να γυρίσει στα παλιά. Οι Γάλλοι φαίνεται να ζητάνε τα λεφτά τους πίσω. 222 εκατομμύρια δηλαδή.

Η Μπαρτσελόνα αντιπροτείνει ένα ποσό στα 100 εκατομμύρια συν την παραχώρηση κάποιου παίκτη ή παικτών. Τα ονόματα των Ντεμπέλε, Κουτίνιο και Ράκιτιτς είναι αυτά που έχουν πέσει στο τραπέζι. Η αλήθεια είναι ότι με 100 μύρια και με δύο από αυτούς τους τρεις το ντιλ δεν μοιάζει άσχημο για την Παρί.

Πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί;

Με δεδομένο ότι Μέσι και Σουάρεζ συνεχίζουν στην ομάδα γεννιέται το ερώτημα πως θα χωρέσουν όλοι αυτοί οι παίκτες στην ίδια εντεκάδα. Εύκολα, είναι η απάντηση! Ο λόγος είναι η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα που ονομάζεται Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος είναι ένας παίκτης του οποίου η ποιότητα είναι τόσο μεγάλη που τον καθιστά ικανό να παίξει σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης χωρίς να μειώνεται καθόλου η επιρροή του στο παιχνίδι. Κάπως έτσι τα πράγματα γίνονται απλά.

Ο Σουάρεζ όντας το μόνο κλασσικό σέντερ φορ θα κρατήσει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Ο Νεϊμάρ, σαν να μην πέρασε μια μέρα, θα πάει στο αγαπημένο του αριστερό άκρο. Ο Γκριεζμάν θα αγωνιστεί στη θέση που αγωνίζεται και στην εθνική και που έχει κάνει τα καλύτερα του ματς μέχρι στιγμής. Πίσω από το φορ. Όχι σαν δεκάρι, αλλά σαν δεύτερος επιθετικός.

Ο Μέσι λοιπόν θα παραμείνει στο δεξί άκρο. Εκεί που ξεκίναγε και φέτος. Ο Αργεντίνος μπορεί κάλλιστα να αναλάβει και το ρόλο του Γκριεζμάν, με τον Γάλλο να περνάει στα πλάγια αλλά δεν βλέπω το λόγο να γίνει κάτι τέτοιο. Με τον τρόπο αυτό η Μπαρτσελόνα θα έχει τους δύο καλύτερους play maker στον κόσμο (Μέσι, Γκριεζμάν) στην ίδια εντεκάδα.

Από εκεί και πέρα με την απόκτηση του Ντε Γιονγκ και την παρουσία των Μπούσκετς, Άρθουρ και Ράκιτις ή Βιδάλ στο κέντρο η Μπάρτσα έχει τέσσερα χαφ που μαρκάρουν και καλύπτουν χώρους. Μπορούν επομένως να ρεφάρουν το κενό στα μαρκαρίσματα που προκύπτει από την παρουσία τεσσάρων παικτών στην επίθεση.

Ομάδα για τρελά γούστα!

Σκεφτείτε λοιπόν πως διαμορφώνεται το ρόστερ της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που πυροδοτήσει αυτές τις δύο βόμβες μεγατόνων. Όλοι θυμόμαστε τι όργια έκανε πριν μερικά χρόνια το MSN. Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρεζ. Σκεφτείτε λοιπόν τώρα σε αυτή την τριάδα που βρίσκεται με κλειστά μάτια να προστεθεί ο Γκριεζμάν!

Πρόκειται –τουλάχιστον βάση ονομάτων- σίγουρα για την κορυφαία επίθεση στον κόσμο και μια από τις καλύτερες όλων των εποχών! Μέχρι να τους δούμε –αν τους δούμε- στο γήπεδο δεν μπορούμε να ξέρουμε, αλλά και μόνο η σκέψη για το τι μπορεί να κάνουν με τη μπάλα αυτοί οι τέσσερις μαζί τρομάζει και εξιτάρει ταυτόχρονα! Δεν είναι μόνο ότι έχουμε να κάνουμε με παίκτες του υψηλότερου επιπέδου, είναι ότι αυτοί οι παίκτες είναι την ίδια στιγμή και ιδιαίτερα εντυπωσιακοί.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει αποφασισμένη να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να σαρώσει όλα τα τρόπαια. Έχοντας ήδη ξοδέψει 85 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντε Γιονγκ τα έξοδά της για αυτές τις τρεις μεταγραφές ενδέχεται να φτάσουν κοντά στα 450 εκατομμύρια ευρώ! 450 εκατομμύρια ευρώ για τρεις ποδοσφαιριστές! Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα προτζεκτ που εντυπωσιάζει. Η ευκαιρία να δεις τόσους κορυφαίους παίκτες να αγωνίζονται ταυτόχρονα στην ίδια εντεκάδα δεν σου δίνεται κάθε μέρα. Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα. Μείνετε συντονισμένοι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ