ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Φαβορί για πρόκριση η Χιλή

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades"!

Φαβορί για πρόκριση η Χιλή

Ιδιαίτερα σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Περού και Χιλή διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο μία θέση στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, ενώ μισή ώρα αργότερα η Τζαμάικα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ για τα ημιτελικά του Γκολντ Καπ. Μην ξεχνάτε πως στο site μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αποτελέσματα στοιχήματος. Aς περάσουμε τώρα στην ανάλυση των αγώνων.

Με την παράδοση η Χιλή

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα, εκεί που βρίσκεται ήδη η Βραζιλία (2-0 την Αργεντινή), θα κριθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:30) ανάμεσα στη Χιλή και το Περού. Στη συνολική προϊστορία των δύο η Χιλή μετράει 44 νίκες, το Περού 22, ενώ 14 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικήτρια. Στις δύο αναμετρήσεις που έδωσαν για το Κόπα Αμέρικα στο παρελθόν η Χιλή πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Ρουέδα προσπέρασε το εμπόδιο της Κολομβίας στη διαδικασία των πέναλτι. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, υπάρχει πίστη από όλους για την τρίτη σερί πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στην αντίπερα όχθη, το Περού κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες παρουσίες στη διοργάνωση, επικρατώντας στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι της Ουρουγουάης. “Η ομάδα μου έδειξε σήμερα χαρακτήρα, δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τέτοια παιχνίδια. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκαρέκα. Θεωρούμε πως η Χιλή έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό και θα την στηρίξουμε, πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.98.

Ψάχνει εκδίκηση η Τζαμάικα

Η Τζαμάικα δίνει το παρών στα ημιτελικά του Γκολντ Καπ για πέμπτη φορά (τρίτη σερί) σε 13 συμμετοχές της. Στις δύο προηγούμενες πανηγύρισε μεν την πρόκριση στον τελικό, όχι όμως την κατάκτηση του τίτλου. Το 2017 ηττήθηκε με 2-1 από τις ΗΠΑ, τις οποίες αντιμετωπίζει σήμερα στο “Nissan” στην πρωτεύουσα της αμερικανικής πολιτείας Τενεσί, το Νάσβιλ. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους συνολικά 23 φορές με την Τζαμάικα να σημειώνει τρεις νίκες, τις ΗΠΑ 12, ενώ οχτώ αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες.

“Στόχος μας ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά, κάτι που καταφέραμε. Δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση, μας έλειπε αυτοπεποίθηση”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “ρέγκε μπόις”, Θίοντορ Γουίτμορ, μετά τη νίκη επί του Παναμά (1-0) στα προημιτελικά. Από την πλευρά τους οι ΗΠΑ προσπέρασαν το εμπόδιο του Κουρασάο (1-0). “Σεβόμαστε απόλυτα την Τζαμάικα, η οποία είναι ιδιαίτερα δυνατή”, είπε ο προπονητής των “γιάνκηδων”, Γκρεγκ Μπερχάλτερ. Θεωρούμε πως το πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης θα κυλήσει χωρίς σπουδαίες και πολλές ευκαιρίες, θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.07.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ